IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър се завърна в дома на Кари Брадшоу

11 юни 2021 17 50

Снимките на новите епизоди от „Сексът и градът“ вече започнаха

Снимка: Getty

Сара Джесика Паркър се завърна у дома.

Актрисата, която даде живот на Кари Брадшоу в сериала „Сексът и градът“, умили феновете си с кадър от снимачната площадка на шоуто. Снимката, споделена в социалните мрежи, не беше никак случайна, а на иконичния апартамент на журналистката в Ню Йорк. Всеки, който е гледал поне няколко епизода на „Сексът и градът“, добре помни какви неща е преживявала Кари Брадшоу в дома си, а някои от нас често са се чудели как една колумнистка може да си позволи подобен лукс.

Е, колкото и да се чудим, отговор няма да получим, но пък отново видяхме любимото си място. В Instagram Сара Джесика Паркът публикува няколко снимки от разходката си из квартала West Village в Ню Йорк, където се намира сградата, която е служила като декор за „Сексът и градът“.

Поводът за завръщането е началото на снимките на сериала And Just Like That..., който се превръща в продължение на „Сексът и градът“. Епизодите ще бъдат само 10, а дом отново ще им бъде HBO. Продукцията започна на 11 юни, като все още няма официална премиерна дата. „Просто така се озовахме на една улица, наречена „Пери“, нощта преди да започнем снимки. Ужасена и развълнувана съм“, написа Паркър в социалните мрежи.

Сара се присъединява към оригиналния актьорски състав, включително Синтия Никсън (Миранда) и Кристин Дейвис (Шарлот). Новата история ще покаже на зрителите как Кари, Миранда и Шарлот се опитват да се справят с трудното ежедневие на една дама на 50, като в същото време правят всичко възможно да запазят семействата и приятелството си. Други звезди, които се завръщат на екран са Крис Норт (Тузаря), Дейвид Айзенбърг (Стийв), Евън Хандлър (Хари), Марио Кантон (Антъни) и Уили Гарсон (Станфорд).

Човекът, който ще липсва на всички, е Саманта. Ким Катрал категорично отказа да влезе в съживяването на „Сексът и градът“, като дистанцирането ѝ от сагата започна преди години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари