IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър се събра със Синтия Никсън и Кристин Дейвис

14 юни 2021 15 00

Трите дами започват снимките на продължението на „Сексът и градът“

Снимка: Getty

Феновете на „Сексът и градът“ може да започнат да ликуват, тъй като дамите от сериала са отново на работа.

След дълго чакане Синтия Никсън, Сара Джесика Паркър и Кристин Дейвис се събраха, за да започнат заснемането на And Just Like That, което се превръща в своеобразно продължение на любимия ни сериал. Епизодите ще бъдат само 10, но и това е достатъчно за всички нас, които тъгуваме по Кари Брадшоу и нейните незабравими приключения с приятелки из големия Ню Йорк.

„Отново заедно. Току-що прочетохме сценария за първия ни епизод заедно със старите ни приятели и няколко нови попълнения. Чувството е страхотно“, написа Сара Джесика Паркър в социалните мрежи. Тя публикува снимка със Синтия Никсън и Кристин Дейвис, като не можем да не отбележим, че едно важно парче липсва. Говорим за Ким Катрал (Саманта), която няма да участва в продължението на „Сексът и градът“ след множество скандали именно със Сара Джесика Паркър.

Публикацията на актрисата идва само няколко дни, след като тя се завърна в апартамента на Кари Брадшоу в Ню Йорк. Разбира се, важният момент беше запечатан за социалните мрежи, като Паркър написа, че е едновременно щастлива и уплашена от снимките на новия сериал.

През последните няколко седмици Сара Джесика Паркър има множество поводи за празнуване. Тя успя да види как близначките ѝ завършват шести клас, а най-големият ѝ син пък се дипломира в гимназията. 18-годишният Джеймс ще продължи образованието си в университета „Браун“, който не е толкова далеч от домашния уют, тъй като се намира в Ню Йорк.

Засега няма премиерна дата за And Just Like That, но стартирането на снимките означава, че няма да ни се налага да чакаме твърде много, за да видим отново Кари Брадшоу и компания на екран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари