IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър разкри кога започва новият „Сексът и градът“

25 октомври 2021 09 00

Актрисата с важен детайл за продължението на хитовия сериал

Снимка: Getty Images

Кари Брадшоу ще трябва да замени своите токчета от Manolo Blanhiks за нещо по-зимно, за да бъде готова за премиерата на продължението на „Сексът и градът“.

Новият сериал, озаглавен „И просто така“ се очаква да започне в най-магическото време от годината. Сара Джесика Паркър направи най-важното съобщение за своите фенове, а именно кога е премиерната дата на новите епизоди. Краткото видео с нейно участие беше пуснато в YouTube канала на HBO Max – платформата, която ще ни даде възможност да видим новите приключения на Кари, Миранда и Шарлот.

„Здравейте от Ню Йорк, пето авеню. В момента снимаме новата глава от „Сексът и градът“ или както ние обичаме да ѝ казваме „И просто така“. Но междувременно премиерата ще бъде през декември по HBO Max“, казва Сара Джесика Паркър пред камерата. Гласът ѝ служи за фон докато феновете виждат няколко кадъра от снимачния процес, включително Миранда в кухнята, както и трите приятелки на разходка из Голямата ябълка.

Въпреки че героинята на Ким Катрал – Саманта – ще липсва ужасно много, някои от старите ни приятели се завръщат на екран. Тук са Тузаря (Крис Нот), Стийв (Дейвид Ейгенберг) и Хари (Еван Хандлър). Уили Гарсон, който изигра ролята на Станфорд Блач, също ще бъде част от „И просто така“, но не до края. За съжаление, той почина на 57 години на 21 септември.

„И просто така“ ще проследи живота на Кари, Миранда и Шарлот, които се опитват да се справят с трудния живот и да запазят приятелството си. Сериалът засега ще бъде от 10 серии, които ще бъдат по 30 минути. Освен познатите ни лица, на екран ще видим и няколко нови попълнения като Сара Рамирес, Сарита Чудхури, Никол Ари Паркър и Карън Питман.

„И просто така“ ще излезе през декември, като точната дата все още не е ясна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари