IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ниа Вардалос разказа подробности за част 3 на „Моята голяма луда гръцка сватба“

20 октомври 2021 10 50

Част от актьорите се събраха заради Майкъл Константин

БГНЕС

Готов е сценарият за третата част на култовия филм „Моята голяма луда гръцка сватба“. Това съобщи Ниа Вардалос, която играе главна роля в него. По думите ѝ, в него няма да участва един от любимите за мнозина персонажи.

Звездата си спомни за своя колега и приятел Майкъл Константин, който почина преди броени дни, коментирайки, че самият той ѝ съобщил приживе, че няма да участва в продължението.

„Той ми каза, че няма да може да се включи в третия филм, но пожела ние да продължим“, коментира тя във Facebook и добавя, че написала сценария така, че в него да липсва Гъс Портокалос – бащата на усмихнатата и инатлива гъркиня Тула.

Вардалос уважила желанието на Майкъл, но след новината за неговата смърт, се среща с една част от каста, за да си припомнят хубавите мигове с него.

„Събрали сме се в памет на Майкъл Константин, дано почива в мир. Липсваш ни, Майкъл. Благодаря ти, че вдъхваше живот на думите, написани от мен, с такава страст“, коментира още Ниа.

Актрисата споделя още, че е приятелка с всички от „Моята голяма луда гръцка сватба“. Ето защо работата им заедно е истинско забавление.

Макар сценарият за филма вече да е готов, най-вероятно ще мине доста време, преди Вардалос и сие да се съберат за новите снимки, тъй като те ще са независима продукция, която не разполага с голям бюджет. Заради ограниченията, свързани с коронавируса, много студиа срещат доста трудности и се налага да правят ежедневни тестове на екипа си.

Междувременно, Ниа, която работи активно по време на социална изолация, сподели, че най-сетне се е сдобила със специална лампа, чрез която видео включванията ѝ ще бъдат по-качествени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари