fallback

Джон Леджънд изненада улична музикантка

20 October 2021 18:00

Певецът се появи по време на негова песен, която тя изпълнява

Музикантка, изпълняваща хита на Джон Леджънт All of Me на улицата в Бостън, получи най-добрия подарък от него, за който някога е мечтала. Докато свири на своя синтезатор, момичето за малко да спре да пее, виждайки самия изпълнител сред многобройната публика. Емоциите ѝ са запечатани във видео на очевидец, което самата Рада Рао сподели по-късно.

В клипа виждаме как звездата излиза напред и застава по-близо до талантливата жена, наслаждавайки се на песента. После я аплодира и дори ѝ оставя бакшиш, а хората, събрали се около него, не спират да снимат с телефоните си.

С Леджънт е по-малкото му дете – Майлс, което похапва, хранено от неговата бавачка, слушайки изпълнението. Според американски медии, с тях е била и Криси Тейгън.

Публикация, споделена от Radha️ (@radhamusic_)

„Искам да благодаря на всички, които ме изслушаха и насърчиха, включително на Джон Леджънд, който остана, за да подкрепи местните таланти“, пише Рада в Instagram, споделяйки за срещата със своя кумир.

22-годишната Рао обяснява, че в началото не забелязала Джон, но след като го видяла, се притеснила и едва си завършила песента. Именно нея тя изпълнява в двучасовата си програма в зала в Бостън, където тя се изявява от август насам.

Според Рада, да видиш, че любимият ти изпълнител те слуша, при това точно в момент, в който пееш негово парче, е истински късмет.

Младото момиче изпълнява микс от R&B, соул, поп и свои оригинални парчета. Тя не се притеснява да свири и да пее на улицата, където за пореден път среща одобрението на хората към това, което я прави истински щастлива.

Публикация, споделена от Radha️ (@radhamusic_)

Клипове на други хора запечатват по-отблизо усмивката на Джон Леджънд, чувайки Рада Рао, която накрая го прегръща, след като той пуска пари в кутията ѝ.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Джон Леджънд Бостън уличен музикант Рада Рао „All of Me“
0 коментара
fallback