IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп тръгва на турне с Алис Купър

24 юни 2022 11 00

Двамата са в групата Hollywood Vampires с Джо Пери и Томи Хенриксен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джони Деп събира отново бандата си.

59-годишният актьор, който в последно време се подвизава на музикалната сцена, ще тръгне на турне с групата си Hollywood Vampires, като ще посети Германия и Люксембург през 2023 година. Към Джони се присъединяват още Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен.

През март 2021 година групата отмени турнето си заради продължаващата пандемия и ограниченията покрай нея. „Повече от разочаровани сме да обявим, че Hollywood Vampires трябва да отмени турнето в Европа и Великобритания през това лято. Продължаваме с опитите да осъществим концертите, но ограниченията за пътуване заради пандемията правят всичко невъзможно“, казаха музикантите в официално съобщение миналата година.

През последните седмици Деп показва уменията си на китара, присъединявайки се към Джеф Бек на сцената в Англия. Актьорът прекара няколко стресиращи дни в съда, когато се съдеше с бившата си съпруга Амбър Хърд. Още преди да чуе, че печели делото, Джони напусна САЩ и се отдаде на музиката. „Въпреки че е много доволен от присъдата на журито, той няма да злорадства“, казва източник. Деп само благодари на феновете си за подкрепата и заяви, че единствената му цел е била истината да излезе наяве и да възстанови репутацията си.

Присъдата беше разкрита на 1 юни, когато седемчленното жури зае страната на Джони, присъждайки му повече от 10 милиона долара обезщетение. Амбър Хърд, която в хода на делото подаде контраиск срещу актьора за 100 милиона, ще получи само два.

„Той вече дори не говори за делото. Подаде иска, защото така смяташе за правилно. Сега обаче е продължил напред. Вече има възможност да се върне към това, което обича да прави. Обожава да свири и лятото му вече е заето. Няма търпение и да се върне към киното. Просто иска да си върне кариерата. Обожава киното“, казва източник пред списание People.

След присъдата, Джони заяви, че журито му е върнало живота. От своя страна, Хърд каза, че това е крачка назад в правата на жените и планира да обжалва. В интервю за телевизия NBC, актрисата призна, че не таи лоши чувства към бившия си съпруг.

Проблемите на Деп със съда обаче не са приключили. Той ще трябва да се защитава в дело срещу мениджър по декора на филма му City of Lies, който твърди, че актьорът го е ударил два пъти в ребрата, след като му се е разкрещял на снимачната площадка на 13 април 2017 година. Грег Брукс е подал оплакване в съда в Лос Анджелис още през юли 2018 година и се очаква делото да започне този юли. През август 2018 година Деп, който отрича обвинението, казва, че се е страхувал за безопасността си по време на предполагаемия инцидент.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Актьорът ще се събере с адвокатите си Камила Васкес и Бенджамин Чу, които го защитаваха по време на делото срещу Амбър Хърд. Каналът Law & Crime Network, който предаваше битката между бившите съпрузи директно в YouTube заяви, че е поискал достъп на камери до залата, но молбата е била отхвърлена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари