IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Завръща ли се Джони Деп в „Карибски пирати“?

28 юни 2022 14 40

Слухове за влизането му в ролята на Джак Спароу засипаха интернет

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Завръща ли се Джони Деп в „Карибски пирати“?

Този въпрос мъчи феновете на актьора от дълго време, като слухове за потенциално завръщане към сагата се засилиха още повече, когато той спечели делото срещу Амбър Хърд. По време на показанията си в залата, Деп заяви, че би искал да се сбогува по подходящ начин с героя си и да даде на феновете дългоочаквания завършек на историята му.

На 27 юни се появи твърдение, че Джони и екипът му преговарят с Disney, които държат правата за „Карибски пирати“, относно потенциален нов филм от поредицата. Според слуховете, актьорът трябва да получи над 300 милиона долара и едно огромно извинение от страна на филмовата компания. Според цитиран източник, Disney правят всичко възможно, за да върнат Деп отново на големия екран, надявайки се той да им прости за уволнението преди години.

Преди обаче надеждите ви да скочат до небето и усмивката да се залепи на лицето, представител на Джони каза пред NBC, че твърденията за разговори между Disney и актьора са „пълна измислица“. Той не предостави повече детайли около това как е тръгнал слухът и дали някога Деп ще се завърне в ролята на капитан Джак Спароу.

Джони играе забавния пират във всичките пет филма от поредицата, като последният беше през 2017 година. През май Джери Брукхаймър, който в момента работи по две продължения, беше попитан дали Деп ще се завърне в поредицата. „Не и на този етап. Бъдещето все още се решава“, отговори той. Това обаче беше по времето, когато делото между актьора и Амбър Хърд все още беше отворено и не се знаеше кой ще спечели.

В момента Деп се е фокусирал по-скоро върху музикалната си кариера, като през 2023 година започва европейско турне с бандата си Hollywood Vampires. В нея участват още Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари