fallback

Марго Роби: Лейди Гага ще бъде перфектна Харли Куин

10 October 2022 17:50

Певицата ще замести актрисата в продължението на „Жокера“

Снимка: БГНЕС

Марго Роби е повече от щастлива да предаде щафетата на Лейди Гага относно една от най-известните си роли.

32-годишната актриса даде интервю пред MTV, където казва, че е щастлива да види и други дами да влизат в обувките на Харли Куин, особено Лейди Гага. Певицата е в напреднали преговори за героинята, която ще се появи в продължението на „Жокера“ на Тод Филипс. Втората част на психотичния трилър все още очаква главния си герой, като всички се надяват студиото да постигне споразумение с Хоакин Финикс, който изигра ролята в първата част.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

„Много съм щастлива, защото казах още в началото, че всичко, което искам, е Харли Куин да бъде един от онези герои, които постоянно се предават от великолепен на великолепен актьор“, каза Роби в интервюто. Тя допълни, че има възможност всеки един да превърне персонажа в свой собствен и няма опасност от повтаряне на действията и копиране.

Роби казва още, че се радва от факта, че е създала стабилна основа за Харли Куин, върху която следващите дами могат да стъпят с увереност и да изграждат персонажа по свой начин. Относно Гага, актрисата споделя, че певицата ще се справи повече от чудесно и няма търпение да я види в действие.

Лейди Гага потвърди, че ще бъде част от втората част на „Жокера“ на Тод Филипс през август тази година. Тя публикува анимирано видео в социалните мрежи, на което се виждат както нейния, така и силуета на Хоакин Финикс. Засега обаче няма официално потвърждение дали тя ще бъде Харли Куин, или сценаристът ще измисли друг персонаж за нея.

Joker: Folie à Deux 10.04.24 pic.twitter.com/obp7T9lBFL

— Lady Gaga (@ladygaga) August 4, 2022

Втората част на „Жокера“ ще носи името „Жокера: Falie a Deux“, като се позовава на заблуда или психично заболяване, споделяно от двама души. Това предполага, че Жокера може да се съюзи с друг суперзлодей – вероятно неговата приятелка Харли.

Въпреки че подробности за сюжета и героите все още са неизвестни, Харли – първоначално известна като д-р Харли Куинзел – е любовта на злодея Жокера в няколко филми за Батман и се запознава със зловещия шегаджия, докато служи като негов психиатър в лудницата Аркхам в Готъм Сити.

Hollywood Reporter първи съобщи, че нова итерация на Харли ще съществува в различна вселена на DC от тази, изиграна от Роби в „Отряд Самоубийци“, „Хищни птици“ и „Отряд самоубийци“. Роби преди е казвала, че иска да си вземе почивка от въплъщаването в измисления психиатър, превърнал се в злодей.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

Признавайки че няма планове да повтори своя герой в близко бъдеще, актрисата сподели, че се е изтощила от Харли и не знае точно кога можем да я видим отново на екран.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
филм Лейди Гага Марго Роби Хоакин Финикс Жокера Харли Куин втора част
1 коментара
fallback