IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Джонас, а не Андрю Гарфийлд, е можел да бъде Спайдърмен

28 ноември 2022 17 50

Изпълнителят се е опитал да получи ролята вместо професионалния актьор

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Представяте ли си друг човек в ролята на Спайдърмен в поредицата „Невероятният спайдърмен“ вместо Андрю Гарфийлд? Е, това не е било далеч от реалността, като на мястото на професионалния актьор е можел да застане професионален певец.

33-годишният Джо Джонас разкри, че се явил на прослушване за ролята на Човека паяк през 2012 година. В интервюто си за подкаста Just for Variety, където промотираше новия си филм Devotion, изпълнителят сподели, че се е опитал да вземе главната роля в поредицата, режисирана от Марк Уеб. Все пак Андрю Гарфийлд печели това състезание, като на екрана си партнира с Ема Стоун.

„В този момент си съсипан от загубата. Но постепенно разбираш, че другият човек е бил брилянтен“, казва Джо за проваленото си прослушване. Допълва, че е бил много развълнуван да чете за ролята, защото винаги си е мечтаел да бъде Спайдърмен. За негово съжаление, Андрю Гарфийлд се справя по-добре и се превръща в един от най-любимите комиксови персонажи на големия екран.

Джо споделя, че е имал големи надежди за успех, защото режисьорът Марк Уеб преди се е занимавал със снимането на музикални видеа, така че това е можело да ги сближи. Въпреки загубата, изпълнителят е бил категоричен пред себе си, че няма да се откаже от киното и ще продължи да се явява на прослушвания. По думите му, той обожава целия процес, защото даваш всичко от себе си, за да се докажеш пред хора, които могат да определят бъдещето ти.

Попитан дали някога е носил костюма на Спайдърмен по време на прослушванията, Джо отрече, но допълни, че вкъщи някъде имат червено-синьото трико, което е можело да му влезе в употреба, ако е било нужно.

През 2010-те години слухове за ролята на Спайдърмен се завъртяха в социалните мрежи, като именно Джонас беше спряган за един от кандидатите. Тогава, на червения килим на наградите на MTV, той беше попитан дали има нещо вярно в тези твърдения, но отговор така и не беше даден.

Макар да губи мечтаната роля, Джо все пак стига до Холивуд и скоро ще го видим на екран във военната драма Devotion. Той получава специални съвети преди прослушването от съпругата си и професионална актриса Софи Търнър, която става популярна с играта си в „Игра на тронове“. Джо споделя, че пандемията и изолацията са му помогнали да се фокусира върху ролята и да се подготви по-добре за прослушването.

„Обожавам актьорството и това е нещо, към което винаги съм искал да се върна. Всичко беше като нормално прослушване. Записах касета, изпратих я и после ми се обадиха. Срещнах се с режисьора Джъстин Дилард, който ми разказа за проекта и всичко тръгна напред“, каза Джо пред Variety.

„Когато имаш съпруга като Софи Търнър, която е феноменална актриса, която те режисира и снима по време на процеса, трябва да дадеш всичко от себе си. Тя е най-големият ми критик. Да, винаги съм нервен, но тя много ми помага и е чудесен учител. Трябва много да ѝ благодаря“, казва още Джонас.

Що се отнася до новия филм Devotion, той ще разказва за Джеси Браун (Джонатан Майорс), който е първият чернокож, който пилотира в битка за американските военноморски сили по време на Корейската война. „Това е история за преминаването отвъд ограниченията на обществото и границите на собствения страх, както и за наследството, което оставяш след себе си“, казва Майорс пред People.

Джо Джонас със специален поздрав към Софи Търнър

Джо Джонас: Семейството ми прави Коледа още по-магически празник

Джеси Браун създава връзка, която надхвърля границите на приятелството с колегата си Том Хъднър (Глен Пауъл) – войник от Ню Инглънд, който пропуска шанса да учи в Харвард, за да се присъедини към флота. Двамата се озовават в невъобразима ситуация, когато единият е свален от вражески военни и заклещен в горящия си самолет, докато другият се опитва да извърши привидно невъзможна спасителна мисия.

„Том и Джеси са повече сродни души, отколкото приятели, което е много дълбока връзка“, казва Майорс. Допълва, че двамата герои няма как да избягат един от друг и са заедно завинаги, дори в смъртта.

Devotion вече е в кината.

За още новини от света на киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари