IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Документалният филм на Меган и Хари – в две части с ясна премиерна дата

7 декември 2022 17 40

Принцът се притеснявал от повтарянето на историята с принцеса Даяна

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Keeping up with the Sussexes!

Само преди ден излезе нов трейлър за предстоящия документален филм на Меган и Хари, който ще бъде показан в Netflix в две части този декември. Той ще носи името „Хари и Меган“, ще се състои от шест епизода, разделени на две по три, и ще покаже разказа на двамата относно любовта, предизвикателствата, трудностите и проблемите, които са имали досега както с кралското семейство, така и с британската преса.

„В шест епизода поредицата показва тайните дни на тяхното ранно ухажване и предизвикателствата, които ги накараха да се почувстват принудени да се оттеглят от постоянните си роли в институцията“, се казва в описанието на документалния филм. Той ще бъде изпълнен не само с лични кадри на Меган и Хари, но и с разкази и коментари от самите тях и техни приятели, повечето от които никога преди не са говорили публично за това, на което са били свидетели. Към тях се присъединяват и историци, които обсъждат състоянието на Британската общност днес и отношенията на кралското семейство с принца.

„Поредицата прави повече от просто показване на една любовна история. Тя рисува картина на нашия свят и как се отнасяме един към друг“, се казва още в описанието. От Netflix обявиха, че епизодите ще бъдат пуснати на два пъти, като първите три се очакват на 8 декември, а вторите само седем дни по-късно.

В новия трейлър принц Хари казва, че е много трудно да погледне назад и да се запита какво наистина се е случило с живота му. Допълва, че пресата във Великобритания получава истории за кралското семейство, които понякога са били пуснати от близки на фамилията, но понякога са били и напълно измислени.

„Болката и страданието на жените, които се омъжват в тази институция, тази лудост, която храни всички“, казва принцът, докато на екран се въртят кадри както на принцеса Даяна, така и на принцеса Кейт и на Меган Маркъл.

Самата Меган споделя, че постепенно е разбрала, че никога няма да бъде защитена от короната. Съпругът ѝ допълва, че се е притеснявал за живота ѝ и дълго време си е мислил, че съдбата на майка му ще застигне и Меган. „Не исках историята да се повтаря“, казва той, намеквайки за причините, поради които със семейството му напуснаха ролите си в кралския двор и се преместиха в Калифорния.

Добрият пример: Меган Маркъл сготви топли ястия за бездомни жени

Как Елизабет е приемала връзката на Меган Маркъл и принц Хари?

Глория Стейнем за Меган Маркъл: Тя е съвсем различна от написаното в медиите

Когато беше попитана от The Cut относно документалния филм, който през август все още нямаше име, Меган сподели малко повече подробности. „Това са частите от живота ми, за които нямах право да говоря. Тези, които хората не можеха да видят. Това е нашата любовна история“, казва тя.

„Хари и Меган: част 1“ ще бъде пуснат на 8-и, а втората част ще бъде в Netflix на 15 декември.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари