IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Винаги двама, винаги: Брад Пит и Джордж Клуни са всичко, от което имаме нужда

27 януари 2023 16 30

Двамата се събират отново след „Бандата на Оушън“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Холивуд със сигурност може да се похвали с множество велики актьори и актриси, които ще останат завинаги в историята на киното. Независимо колко се променя филмовото изкуство, имена като Одри Хепбърн, Грейс Кели, Грета Гарбо, Марлон Брандо и много други ще блестят на небосклона и никога няма да бъдат забравени.

Днешното кино също може да се похвали с няколко прекрасни актьори и актриси, които незабавно привличат интерес към филм със свое участие. А когато се случи част от тях да участват в един и същи проект, вниманието към него става все по-голямо, както и отговорността на самите актьори. Когато обаче на екран са Брад Пит и Джордж Клуни, просто знаем, че нещата ще бъдат доста добри.

59-годишният Пит и 61-годишният Клуни бяха забелязани за първи път на снимачната площадка на новия си филм Wolves, който е продукция на Apple. Снимките започнаха в Ню Йорк, а двамата актьори изглеждаха прекрасно, носейки черни кожени якета и топли жилетки под тях, за да се борят със студеното време.

Както се вижда на друга снимка, Пит носи и гащеризон от синьо-зелен велур върху бяла тениска, които комбинира с бели маратонки и жълт кашмирен шал на Loro Piana, за да се предпази от ниските температури в Ню Йорк. Звездата от „Вавилон“ също показа и наскоро подстриганата си прическа, която дебютира по време на наградите „Златен глобус“ по-рано този месец.

Новият проект на Apple събира отново на едно място Пит и Клуни, които си партнираха в поредицата „Бандата на Оушън“. В Wolves те играят лихвари, които са назначени да свършат една и съща работа. Джон Уотс, който се занимава с последните два филма за Спайдърмен, ще напише сценария, режисира и продуцира филма. През септември 2021 година стана ясно, че Пит и Клуни също ще бъдат част от продуцентския екип чрез своите компании.

В интервю за People Клуни се пошегува, че Брад Пит е бил най-евтиният актьор, който е успял да намери, и затова го е избрал за ролята. „Той ми е приятел и си прекарваме добре двамата. Наистина нямам търпение да работим заедно“, каза с по-сериозен тон Джордж.

Човекът с голямо сърце – Джордж Клуни с ново щедро дарение

Съпруг за пример: Джордж Клуни се погрижи за визията на Амал на червения килим

Класата си е класа: Джордж Клуни и Амал Клуни с урок по елегантност

През последната година Брад Пит попадаше често в полезрението на медиите не само заради успехите си на голям екран, но и заради модните си избори.

През август миналата година той се появи на премиерата на трилъра Bullet Train в Сеул, носейки розов костюм, състоящ се от панталони и тениска, завършвайки с розови маратонки. Предния месец пък актьорът привлече погледите, обличайки пола за премиерата на филма си в Берлин.

„Всички все някога ще умрем, така че нека експериментираме“, каза той пред Variety по това време.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари