IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс върна „Алф“ на екран

26 юли 2023 10 40

Крийте котките

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Алф се завръща на Земята, благодарение на Райън Рейнолдс!

Актьорът се зарече да възобнови излъчването на обичания ситком от 80-те години в своя нов канал, Maximum Effort, след като е направил сделка със създателя на проекта Пол Фуско и студиото Shout!. Премиерата се очаква на 29 юли, като това ще е първата част от поредицата Maximum Moments. Стари епизоди на „Алф“ ще се излъчват заедно с кратки реклами на различни марки.

Рейнолдс заяви, че изборът на ситкома е бил отчасти свързан със собствената му любов към извънземното, като призна, че е гледал епизодите постоянно, когато е бил дете. Допълни, че екипът му обича да поема рискове и да размива граници между сериали и спонсорирано съдържание, защото вярва, че и двете могат да бъдат еднакво забавни.

„Освен това, моята ирационална любов към Алф като малък е една от основните причини да изберем точно това шоу. Нашите партньори също искаха да възродим „Алф“, така че всичко се нареди по план“, каза още актьорът.

Маратонът ALF Caturday, чието име е вдъхновено от вечно осуетения глад на героя за котки, ще включва класически епизоди от „Алф“, късометражни филми с участието на косматото извънземно, съсредоточени около спонсорирано съдържание, както и създаването на подкаст за сериала. Като част от съобщението, Рейнолдс публикува и предварителен преглед на програмата. Във видеото Алф и Ерик – привиден намек за бебето Ерик от оригиналната поредица – обсъждат различни продукти и услуги.

„Отново е Хенри, от две пресечки по-надолу“, казва Алф, гледайки видео на котка от телефона си. Допълва, че с услугата Ring може да види кой е на вратата, още преди да отвори. Малко по-късно той записва цялото семейство за стрийминг услуга, режейки всички кабели в дома, за да бъде сигурен, че семейството вече ще навлезе в новия свят на технологиите.

След това героят се обръща към телевизора и вижда свое старо видео от 80-те години. „Еха! Кой е този красавец?“, впечатлен е Алф. Почти 4-минутното видео продължава с още забавни моменти, в които са включени както забавни скечове, познати от миналото, така и нови, с които се промотират различни марки.

Райън Рейнолдс се подложил на животоспасяваща процедура

Райън Рейнолдс със забавна изненада за Хю Джакмън

Кръщават улица на Райън Рейнолдс в Канада

„Алф“ се излъчваше по телевизията от 1986 до 1990 година. Историята разказва за извънземното Гордън Шъмуей, чийто акроним на английски означава „Извънземна форма на живот“. То пристига на Земята, след като космическият му кораб се блъска в гаража на дома на семейство Танер. Кукловодът Пол Фуско, създател на сериала заедно с Том Пачет, стои зад емблематичното представление.

През 2018 година от Warner Brothers съобщиха, че се намират в ранни етапи на възобновяване на шоуто. Плановете обаче бяха отменени по-късно същата година, след като не се намери телевизия, която да излъчва проекта. През февруари тази година от продуцентската компания Shout! Factory обявиха, че са придобили правата за „Алф“ и ще разработват ново свързано съдържание.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари