IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз или Хю Джакмън – кой е „тъпакът“, който разплаква Ребека Фъргюсън

3 март 2024 12 00

Актрисата получи поздравления от колеги заради смелото си държание

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ребека Фъргюсън разкри, че е отказала да работи с голямо име в Холивуд, след като човекът ѝ се разкрещял в лицето. 

Говорейки в подкаста Reign на Джош Смит, 40-годишната актриса си спомни за момента, в който е трябвало да се справя с „агресивен тъпак“, като не спомена името на колегата си. 

„Помня, че имаше момент, когато това човешко същество беше толкова несигурно и ядосано, защото не можеше да си направи сцената“, каза Фъргюсън за човека. 

Въпреки че отказа да спомене името, тя потвърди, че не става въпрос нито за Хю Джакмън, с когото работи по филма Reminiscence и The Greatest Showman, нито за Том Круз, с когото си партнира заедно в Mission: Impossible. С последния дори я бяха свързвали романтично, след като двамата на няколко пъти бяха забелязани на светски събития заедно и дори на мач на Уимбълдън. Все пак се оказа, че Круз и Фъргюсън са само колеги и приятели. 

„И мисля, че ми се разкрещя на мен, защото бях уязвима и се чувствах неудобно. Тъй като този човек беше номер едно в списъка с актьори, нямаше защита за мен. Никой не ме подкрепи. И се разплаках, докато излизах от снимачната площадка“, спомня си още актрисата.

Ребека разкрива, че този човек ѝ крещял неща от рода на „Наричаш себе си актриса?“ и „С това ли трябва да работя?“. В този момент тя вече не е успявала да сдържи емоциите си и се сринала пред очите на целия екип. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Smith (@joshsmithhosts)

След като успява да събере сили, Фъргюсън се опълчва на колегата си, въпреки страха, който е изпитвала. 

„Погледнах го и му казах да си гледа работата. Казах му, че бих работила с тенис топки и не искам да го виждам повече“, спомня си тя. Допълва, че продуцентите се приближили към нея и ѝ казали, че не може да говори така с актьор от толкова високо ниво, защото той задължително трябва да е на снимачната площадка. 

Тенис топките се поставят на високи прътове и се използват като заместници на актьори, които отсъстват от снимачната площадка. След това техният лик и телосложение се добавят върху стълбовете чрез компютърни технологии. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INTP ?♒️ (@g0d_is_girl)

Фъргюсън обясни, че е била помолена да забрави за случая. Въпреки че не искала, тя се съгласила, за да може работата да продължи безпроблемно. След снимките обаче се качила до офиса на режисьора и го попитала какво се случва и защо подобни инциденти са позволени. 

Скандалът в „Чародейките“ – защо Шанън Дохърти плакала всяка вечер и кой я уволнява

Истина или лъжа – Крис Нот напуснал „Сексът и градът“ заради скандал с колежките?

Скандал: Натали Портман и съпругът ѝ в центъра на любовен триъгълник

Режисьорът се съгласил с нея, че не защитава останалите си актьори. Обещал ѝ, че ще направи всичко възможно, за да озапти въпросния човек, но задачата била трудна, тъй като той бил доста нестабилен. Все пак Фъргюсън си спомня, че на следващия ден всичко било много по-нормално, но все пак инцидентът се е запечатал в ума ѝ. 

По думите ѝ, случилото се е било повратна точка в кариерата ѝ. „От този момент никога не съм си позволявала да стигна до ситуация, в която да се прибера вкъщи и да се запитам какво се е случило с мен през деня“, казва Ребека. 

Малко по-късно Фъргюсън получи подкрепа от своя колега Дуейн Джонсън – Скалата, който написа съобщение в Туитър. 

„Не ми харесва, че чувам това, но съм щастлив, че тя се е противопоставила на агресора. Ребека беше моят ангел пазител, изпратен от рая на снимачната площадка. Обичам тази жена. Бих искал да разбера кой я нарани“, написа Скалата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The A.V. Club (@theavc)

През март ще видим Ребека Фъргюсън отново в ролята на Джесика Атреидес – майката на героя на Тимъти Шаламе – във втората част на фантастичния „Дюн“. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари