IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гледаме Джъд Лоу и Никол Кидман в „Гений“ по Bulgaria ON AIR

9 май 2024 16 14

Сядаме пред телевизорите на 12 май в 20:30 часа

Гледаме Джъд Лоу и Никол Кидман в „Гений“ по Bulgaria ON AIR

Поредният кино шедьовър ще се появи в програмата на Bulgaria ON AIR този уикенд. 

На 12 май от 20:30 часа в ефира на телевизията ще можем да се насладим на звездния актьорски състав във филма „Гений“ на Майкъл Грандейдж. По сценарий на Джон Логан, историята проследява живота на легендарния американски литературен редактор Максуел Пъркинс по времето, когато е работил в издателство „Скринбнър“. Там той се запознава и обработва произведения на Томс Улф, Ърнест Хемингуей, Скот Фицджералд и много други известни автори.

Един ден в офиса на Пъркинс пристига чернова на романа O Lost от Томас Улф. Впечатлен от съдържанието, редакторът решава да го публикува и започва да работи в колаборация с автора. Книгата се превръща в огромен хит, след като е публикувана под името Look Homeward, Angel. Разпродава се в над 15 000 копия само за месец.

Улф и Пъркинс стават най-добри приятели и заедно се опитват да преборят трудностите, изпречили се на пътя им след огромния успех на книгата им. След няколко години на упорита обработка, Максуел успява да публикува и втория роман на автора – Of Time and the River. Докато е в Париж, Улф поддържа постоянна връзка с най-близкия си приятел, за да разбере как върви процесът на продажба и популяризиране на романа.

Един ден Улф решава да се завърне в Ню Йорк, където започва да работи по новия си роман. Един герой обаче застава между приятелите и се превръща в истинско изпитание за връзката им. Дали приятелството е по-силно от славата и богатството, разберете на 12 май от 20:30 часа по Bulgaria ON AIR.

В ролята на Максуел Пъркинс влиза Колин Фърт, докато Томас Улф е изигран от Джъд Лоу. Гай Пиърс е Скот Фицджералд, а Доминик Уест изгражда образа на Ърнест Хемингуей. Ослепителната Никол Кидман вдъхва живот на интригуващата дизайнерка на костюми Алайн Бърнстайн, в която Улф се влюбва въпреки възрастовата разлика от 20 години.

Гледайте „Гений“ по Bulgaria ON AIR на 12 май, неделя, от 20:30 часа. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари