IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт: Медиите бяха причината за хранителното ми разстройство

24 януари 2020 17 40

Изпълнителката представи филма си „Miss Americana“ в Сънданс

Снимка: Getty

На 23 януари беше поставено началото на филмовия фестивал в Сънданс. Събитието ще продължи до 2 февруари и на него ще бъдат представени 118 филма. Тази година фокусът попада върху жените, които отново бяха пропуснати в номинациите за „Оскар“. 44% от лентите на фестивала са режисирани от нежния пол, което е 4 процента повече от миналата година.

„Това е част от тенденцията на „Сънданс“. През последното десетилетие фестивалът осигури платформа за жените и недостатъчно представените кинодейци. Тази година усилията продължават“, казва Брет Ланг от Variety.

Именно тук изпълнителката Тейлър Суифт избра да представи документалния си филм „Miss Americana“ пред публиката. Лентата откри събитието, а публиката успя да види една друга страна на певицата – тази, която е извън музиката и славата. Режисьор е носителката на награда „Еми“ Лана Уилсън, а филмът скоро ще се появи и в платформата Netflix. На събитието изпълнителката дебютира и съвсем нова визия, която доста се хареса на феновете.

Тейлър -

Снимка: Getty

В „Miss Americana“ Суифт разкрива за хранително разстройство, което е получила преди години. Тя твърди, че медиите са виновни за случилото се, след като са я описвали като „бременна“. Постепенно е започнала да гладува, за да получи перфектната фигура, но се е притеснила, когато това е попречило на изпълненията ѝ.

„Преди си мислех, че е нормално да припадам или да се чувствам изтощена след всеки концерт. Но сега осъзнавам, че ако се храня нормално, ще имам енергия и сила, за да мога да издържа всички шоута без да се чувствам безсилна“.

Изпълнителката говори пред Variety и за проблема си с храненето. Тя застава на корицата на списанието и споделя, че не е била сигурна дали някога ще признае за състоянието си. Но на помощ идва Лана Уилсън, която успява да разкаже историята по начин, който всички ще разберат.

Тейлър добавя, че в момента е доволна от фигурата си и залага повече на упражненията, а не се опитва да гладува. Тя признава, че преди не е виждала проблем с драстичното си отслабване и дори е прибягвала към лъжи, ако някой я попита дали се храни редовно. „Какво говориш? Разбира се, че ям... Просто тренирам доста. Всъщност, наистина тренирах, но не ядях“.

По време на интервюто си пред Variety, Тейлър призна, че майка ѝ е била диагностицирана с мозъчен тумор. Лекарите са го установили по време на лечението на Андреа заради рак на гърдата за втори път. Суифт разкри лошата новина пред феновете си през март.

„Всички обичат майките си и всеки смята своята за най-важната в света. Но за мен тя е движеща сила. Почти всяко решение, което вземам, го съгласувам с нея“, казва изпълнителката пред Variety. 

Тя определи момента като труден за цялото семейство. Заради състоянието на майка си Суифт реши тази година да намали концертите си и да остане повече време вкъщи. „Miss Americana“ ще излезе в Netflix на 31 януари. Според официалното описание, филмът е „неподправен и емоционален поглед към трансформацията на певицата, когато тя се учи да приеме ролята не само на текстописец и певец, но и като жена със силен глас“. 

Тейлър Суифт – една жена, символ на десетилетието

Снимки от фотосесията на Тейлър Суифт за Variety може да видите в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари