IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – ще ви върви ли в работата? (2 част)

14 февруари 2020 18 00

Какво да очакват зодиите от Везни до Риби

Pixabay

Попадне ли в своята ретроградна фаза, Меркурий засяга основно комуникацията между хората. Как това ще рефлектира върху работата на представителите на отделните знаци? Ще разберем от 17 февруари до 10 март.

Очаквайте провалени срещи, проблеми с техниката и конфликти заради проблемното общуване в семейството и в офиса. Въпреки това, не взимайте прибързани решения, за които после може да съжалявате. Ако искате да смените работното място, то изчакайте да премине ретроградният Меркурий.

След като ви разкрихме как планетата ще се отрази на работата на представителите на първите пет зодии, ето и останалите:

Дева

Обикновено Девите са най-организираните хора в зодиака, но дори и календарът в Google няма да ви помогне да подредите плановете си и да свършите всичко по време на ретроградния Меркурий. През следващите няколко дни ще се сблъскате с проблеми по отношение на партньорите ви. Бъдете изключително внимателни с начина, по който общувате с колегите си, за да избегнете една част от противоречията, които ще възникнат между вас.

Везни

Колкото и предпазливи да сте, няма да ви върви във всичко, тъй като много често ще бъдете зависими от вашите колеги. Някои от тях са подготвили подмолен план, с който да блеснат на преден план, а вие да останете зад гърба им. Внимавайте каква информация споделяте с тях, особено за личния си живот, защото не знаете как ще я използват. Използвайте дипломатичните си умения, за да изгладите бързо различията.

Скорпион

Този месец Скорпионите ще са по-спокойни в офиса. Въпреки ретроградната планета, при тях не се очакват кой знае какви катаклизми. В началото на март може да се противопоставят на решенията или мнението на колеги, но ще успеят да обуздаят гнева си и няма да се стигне до конфликт. Дори и процесът на работа да не върви както искат, не бива да си изпускат нервите.

Стрелец

Ретроградният Меркурий ще постави на изпитание вашето търпение. Всичко ще се случва по-бавно от нормалното и това ще ви притеснява ежедневно, но хубавото е, че така ще бъде само до 10 март. Поради липса на комуникация с колегите, може да се получи „развален телефон“ и да ви конфронтира. Просто замълчете и бъдете по-внимателни с начина, по който общувате.

Козирог

Хората от тази зодия са работохолици и свръхамбициозни. Те искат да контролират работния процес и не допускат да им отправят критика. Заради ретроградния Меркурий умората ще им дойде в повече – ще бъдат доста разсеяни, с което рискуват да останат неразбрани от колегите си. Особено през март, Козирозите трябва да са много внимателни с документите и парите, с които боравят.

Водолей

По време на транзита на планетата Водолеите ще имат проблеми с паметта и концентрацията. За да нямат проблеми на работното място, още преди 17 февруари, когато ще започне ретроградната фаза, трябва да подредят документацията, за която отговарят и да си набележат докъде са стигнали с крайните срокове. Не бива да оставят недовършена работа за времето след 10 март, защото това означава провал за тях. Не трябва и да поемат нови отговорности, ако не са приключили със старите задачи.

Риби

На всички Риби ще им е трудно да организират добре работния процес. От закъсняването сутрин до забравянето на важни срещи – всичко това ще им носи негативи пред началството. В края на ретроградния Меркурий ги чакат обрати, като от поведението им зависи ще имат ли успешна комуникация с колегите, които само чакат да се провалят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари