IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-големите слабости на всяка зодия? (I част)

22 февруари 2020 19 30

Вижте какво смята американският астролог Линда Гудман

Снимка: Pixabay

Всяка зодия си има своите качества, позитивни личностни черти, но и негативни характеристики. Според известния американски астролог Линда Гудман всеки от 12-те зодиакални знаци си има две основни слабости. Вижте ги кои са:

Овен: Нетактичен и егоцентричен

Овенът е бебето на зодиака, което вечно се опасява някой да не постъпи несправедливо с него. Хората от тази зодия винаги изразяват открито своето мнение, но често след това съжаляват за липсата си на всякаква дипломация. Хората от този знак се научават на скромност и смирение само след много мрачни неуспехи и житейски уроци. Освен това Овенът слага винаги своите нужди на първо място, което често е изпитание за близките му.

Телец: Изключително твърдоглав и дебелокож

Истината е, че Телецът е упорит човек, който действително може да бъде непоклатим по отношение на своите мнение и позиция за нещата. Освен това хората от тази зодия са толкова стабилни, че нищо не може да смути тяхното спокойствие. Може огън да избухне до тях и те да не се помръднат, ако не желаят да го направят. Понякога хората мислят Телците за мързеливи, но те по-скоро са егоисти, които обичат да живеят в мир и спокойствие и не искат никой да ги закача за нищо.

Близнаци: Нетърпелив и непредвидим

Тези хора са непредвидими, нетърпеливи и неточни, когато става въпрос за среща. Типичните Близнаци мразят всякакъв вид рутина, която ги кара да се чувстват като птица в клетка с подрязани криле. Те не обичат монотонното ежедневие, то ги кара да бъдат по-мрачни и навъсени. Типичният човек зодия Близнаци винаги пристига със закъснение на срещите си, не защото е забравил часа, а защото някакви интересни неща по пътя му са отклонили вниманието му.

Рак: Твърде предпазлив и голям песимист

Хората от зодия Рак могат да се удавят в океана на своите страхове. Освен това те са големи песимисти и винаги са готови да развалят красивите и вълнуващи преживявания със своите вътрешни опасения с негативен нюанс. Тези хора често са в кисело настроение и са склонни към хомофобия (мразят света и всички хора), особено ако животът ги е разочаровал по някакъв начин. Те мразят рисковете.

Лъв: Небрежен с парите и обсебващ в любовта

Много малко Лъвове са предпазливи с парите в брой. Типичните представители на тази зодия обичат да харчат парите си за екстравагантни неща. Те искат луксът от първа класа да ги следва в целия им житейски път. В същото време Лъвът не дава заеми, а по-скоро иска такива. Другата най-негативна черта на човека Лъв е, че не дава пространство на партньора си. Той държи да е приоритет номер едно за своята половинка.

Дева: Не търпи критика и е много мълчалив

Хората от тази зодия са перфекционисти, но цял живот остават слепи за своите недостатъци. Те наистина виждат всяка друга подробност около себе си, но не могат да понесат своите собствени слабости и категорично не приемат забележки. Типичната Дева е дребнава и доста мълчалива. Девите често са възприемани за самотници. Те рядко успяват да се отпуснат сред голяма група хора.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Лъв ( преди 4 години )