IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Защо си необвързан? (1 част)

27 януари 2020 18 00

Хората от някои зодии са прекалено взискателни

Pixabay

Независимо дали сте необвързани от няколко години или от съвсем скоро, не може да не си задавате въпроса каква е причината за това. Всеки един представител на определена зодия има своите положителни и отрицателни черти, които оказват влияние върху връзката им.

Според астролозите, някои хора, родени под конкретни знаци, имат проблем с общуването и изразяването на емоциите, което им пречи на личните отношения. Други пък са съвсем обратното – твърде контактни хора, но това не се харесва на всички.

Ако сте необвързани и четете този текст, потърсете причината във вашето отношение и зодията ви:

самота Pixabay

Pixabay

Овен

Овните винаги са заети, после се чудят защо не могат да задържат някого за по-дълго време. Те имат твърде активен начин на живот – графикът им винаги е пренатоварен и не може да пасне на динамиката на техните половинки. Повече хора от тази зодия са сами, защото не успяват да отделят достатъчно време на другия. Друг път те имат някого до себе си, но той си тръгва бързо, защото не понася постоянно да му налагат определено темпо и начин на живот, който не харесва.

Телец

Всички Телци са с прекалено високи стандарти, които трудно могат да бъдат покрити. Те са романтици и очакват другият да показва чувствата си по подобен начин. Ако срещнат някого, който не може да отговори на техните очаквания, те бързо ще го оставят, защото смятат, че заслужават нещо по-добро и не искат да си губят времето напразно. Така могат да стоят необвързани за дълго време, защото чакат да дойде идеалният/та.

Близнаци

Тъй като в един Близнак живеят сякаш две различни личности, на човек му е трудно да разбере какво точно мислят понякога. Дори и да харесват някого, на моменти родените под този знак се държат абсурдно. Както са внимателни и любвеобилни, в следващия момент може да огорчат обекта на своите желания. Близнаците често са самотни и нямат успех във връзките, защото имат способността да объркват хората с поведението и разсеяността си.

самота, момиче,

Pixabay

Рак

Раците трудно могат да свалят гарда. Те не обичат да разкриват истинската си същност, защото се страхуват да не ги наранят. Дори и да излизат с някого, той трудно може да погледне под черупката си. Много представители на тази зодия не могат да издържат дълго във връзка, защото тяхната загадъчност отблъсква хората.

Лъв

Родените под тази зодия имат голямо самочувствие и държат да се отнасят с тях по определен начин. Ако не уважават мнението им и ги критикуват, те предпочитат да бъдат сами, защото държат на принципите си. Не ги харесват за компания, защото на моменти се държат прекалено арогантно с хората. От друга страна качеството им да бъдат винаги искрени, също им носи трудности при намирането на половинка за сериозно обвързване.

Коя е причината останалите 6 зодии да бъдат необвързани, четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )