IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които ще получат повишение през тази година

22 януари 2020 17 50

Вижте на кои знаци ще им върви в работата

Pixabay

Тази година ще бъде съдбоносна за много представители на зодиака. Едни започнаха годината с желание да открият сродната си душа, други се надяват да пътуват повече, а трети ще пожънат успехи, които ще ги издигнат на работното място.

Според астролога Сюзън Тейлър, няма как да се предскаже на 100% каква е формулата за кариерно развитие. Въпреки това тя смята, че представителите на четири зодии, които са работили здраво през последните месеци, ще получат мечтаното повишение.

Ето кои са те:

кариера, повишение

Pixabay

Телец

Усилената работа се отплаща

Когато Телец има някаква задача или си постави нещо за цел, подхожда отговорно и прави всичко възможно да се представи на ниво. Тъй като представителите на тази зодия са работили усърдно през 2019-а, вече е време да берат плодовете на техния труд. Затова повишението или получаването на награда е нормално развитие в кариерата им.

Рак

Не губи излишно времето си

Раците са работохолици, които се раздават на 100% – независимо дали трябва да свършат нещо сами или се налага да помогнат на колега. Хората от този знак са готови да изпитат предела на възможностите си в името на работата и никога не се отказват. Затова ги очакват още много успехи.

Дева

Изключителна принципност

Що се отнася до ред и принцип на работното място, може да се каже, че те са маниаци. Девите обичат да изпипват всеки един детайл и държат работния процес под свой контрол, за да са сигурни, че нищо няма да се обърка. Те не позволяват нищо да се изпречи по пътя им към успеха и заслужават повишение през новата година.

Козирог

Поемат много отговорности наведнъж

Подобно на останалите, Козирозите също са големи работохолици, но при тях вече желанието им да работят е свързано с това, че са прекалено амбициозни. Те са готови да жертват свободното си време и нуждите на семейството, за да свършат всичко, което са им възложили. Тъй като все по-често им възлагат повече отговорности, те заслужено ще получат повишение съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари