IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кризисна ситуация – как реагира всяка зодия? (1 част)

7 март 2020 19 30

Някои изпадат в паника

Istockphoto

Случвало ли ви се е да изпаднете в критичен момент и да не знаете как да процедирате? В подобни ситуации мнозина блокират и не могат да реагират адекватно.

Според астрологията, представителите на отделните зодии сe държат различно, когато са в напрегната ситуация. Едни запазват спокойствие, други се паникьосват и това им пречи. Трети търсят помощ от познати.

Ето как реагира всяка зодия при кризисна ситуация:

астрология IStock

IStockphoto

Овен

Хората от този знак действат „с рогата напред“. Те не обичат да си губят времето в драми, а гледат трезво на нещата и затова бързо разрешават всеки проблем. Овните са сигурни във възможностите си и не прибягват до чужди съвети. Предпочитат да свършат всичко сами, за да си гарантират, че всичко ще е наред.

Телец

Телците са емоционални и си казват всичко. Ако се сблъскат с някаква криза, ще разкажат на всички колко им е трудно, но в крайна сметка ще се справят. Тъй като са по-неуверени, ще помолят поне няколко човека да им се притекат на помощ, дори са готови да се унижат, само и само, за да не затъват още повече.

Близнаци

Двойствени по характер, те никога не могат да кажат, че те са виновни за кризата. Обикновено ще обвинят някой друг и ще се опитат да прехвърлят отговорността. В напрегнати моменти те търсят съвет от Овните или Девите, които са реалисти и никога няма да ги подведат.

Рак

Родените под този знак са чувствителни. Изпаднат ли в кризисна ситуация, първото нещо, което ще направят, е да потърсят подкрепата на своите близки. Получат ли я, те стават по-спокойни и могат да реагират по-лесно на случващото се.

Лъв

Лъвовете обичат да са тартори на групата. Стане ли нещо лошо, веднага съставят план, но държат да съберат обкръжението си и да им го разяснят. Ако не ги слушат, са склонни да се разсърдят и провалят всичко.

За останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари