IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кризисна ситуация – как реагира всяка зодия? (2 част)

8 март 2020 19 30

Някои изпадат в паника

Istockphoto

Как реагирате, когато попаднете в напрегната ситуация? Повечето хора се паникьосват или са склонни да драматизират, което им пречи да излязат невредими от нея.

Ако се интересувате от астрология, сигурно знаете, че хората от някои зодии блокират напълно в кризисни моменти и затъват още повече. Други пък успяват да запазят спокойствие и бързо намират правилния изход.

След като ви представихме по какъв начин реагират на кризи зодиите от Овен до Лъв, ето информация и за останалите:

Дева

Девите се разстройват, но бързо се окопитват и започват да действат. Те умеят да анализират всяка ситуация, което им помага в кризисни моменти. Дори и да им е трудно, никой няма да разбере за това.

Везни

Хората с тази зодия не са по бързите действия. Те могат да мислят дълго, да претеглят предимствата и недостатъците. Ако видят, че няма да се справят, молят Лъвовете и Овните да им помогнат.

Скорпион

Скорпионите имат силна интуиция, която ги води в кризисни моменти. Те вярват в късмета си и са готови да рискуват, защото знаят, че няма да се провалят. Заради своята увереност те бързо намират последователи, с които заедно да разрешат проблема.

Стрелец

Представителите на този знак се разстройват, когато изпаднат в криза, но бързо им минава. След това настроението им се повдига и дори са склонни да погледнат на случващото се с насмешка. Колкото и да им е трудно, те запазват хладнокръвие и продължават напред.

Козирог

Козирозите са мнителни и трудно се доверяват. Затова когато имат криза, която да разрешат, много рядко ще потърсят помощ. Те са себелюбиви и по-скоро ще се лутат, докато намерят решение на проблема, отколкото да се принизят дотам, че да молят за подкрепа.

Водолей

Девизът на хората от този знак е „Аз мога!“. Те предпочитат да са независими и имат самочувствие, че могат да се справят с всяка една криза. От друга страна нямат практично мислене и са хаотични в действията си, заради което търсят съвет от по-опитни от тях.

Риби

Свръхчувствителните Риби преувеличават. При най-малкия им проблем те започват да хленчат и не могат да се справят без чужда подкрепа. Ако не им обърнат внимание, те ще спрат да мрънкат и ще помислят как да се справят сами.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари