IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смяна на времето – как се отразява на зодиите (2 част)

29 март 2020 19 30

Преместихме стрелките с час напред

Pixabay

В това денонощие ще сме спали с един час по-малко. Причината е, че страната ни премина към лятно часово време точно в 03:00 часа на 29 март.

За сметка на съня, денят ще бъде по-дълъг и ще се радваме повече на светлата му част.

След като вчера ви разкрихме каква промяна очаква хората със зодии от Овен до Лъв заради превъртането на стрелките, ето и любопитна информация за останалите.

часовник Pixabay

Pixabay

Дева

Дойде ли смяната на времето, Девите изпадат в пълна дезориентация. До преди това те са толкова подредени и организирани, но местенето на стрелките с час напред може да ги изкара извън нерви. Те закъсняват за срещи или ги отлагат, а с това провалят и голяма част от плановете си.

Везни

Може да се каже, че те са „в крак с времето“. Също като Телците, те не обичат да стават рано и всяка промяна им коства много усилия, но гледат да са подготвени. Промяната не може да повлияе негативно на Везните, които стават с усмивка на лице и са готови да се справят с предизвикателствата на деня.

Скорпион

Родените под този знак по принцип си закъсняват, а смяната на времето е просто поредният повод, с който да се оправдаят. При това, може да ви изгубят свободното време в напразни приказки. Все пак, те са отговорни хора и ще се извинят, ако са прекалили. Ако пък им отпадне важен ангажимент заради това, че някой друг е пропуснал да премести стрелките напред, ще бъдат безскрупулно честни по отношение на това какво мислят за него.

Стрелец

Вместо да се успят, Стрелците просто ще стигнат с час по-рано от останалите. Забързани в ежедневието, те често могат да направят грешката да променят часа погрешно. Тъй като пътешествията са в кръвта им, ще съжаляват, че не могат да използват по-дългия ден, за да обикалят из непознати места. Може да ви натякват колко прецакани са заради изолацията, но само ако ги подразните за това. Иначе ще мълчат и бързо ще забравят.

Козирог

Козирозите се адаптират бързо след смяната на времето. Причината е, че приемат безропотно всяка промяна. Те са предвидливи – навиват си часовника за ставане или просто не планират нищо спешно, за да се наспят. А и използват максимата, че неделя е време за почивка и работата няма да избяга.

Водолей

За тях времето е много ценно. Но тъй като разсеяността е едно от отрицателните им качества, не се учудвайте, ако са забравили, че стрелките се превъртат. От друга страна се отличават с оригиналност и веднага ще ви дадат идеи с какво да оползотворите по-дългия ден, макар и затворени у дома.

Риби

Дори и земята да спре да се върти, те ще разберат последни, защото живеят в свой собствен свят и са безразлични към случващото се около тях. Особено сега, по време на социална изолация, те може да слушат музика с часове и не им е нужно общуване с други. При това те никога не се притесняват, че ще се успят или закъснеят, а ги интересуват по-възвишени неща. Смяната на времето може да ги направи по-меланхолични от обичайното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари