IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 юли

3 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

От неформален разговор на работното място ще си изясните причината за ситуации, които са ви затруднявали. Ще сте в състояние бързо да решите съществуващ казус. Ако обаче нищо не ви принуждава да бързате, можете да си позволите да изчакате.

Телец

Поставяйте си конкретни цели и систематизирайте стъпките за постигането им, ако искате да получите реални резултати. Намалете виртуалните контакти. Отговаряйте само на най-важните съобщения.

Близнаци

Търсете баланс между домашните и професионалните задачи. Не се опитвайте да прехвърляте отговорностите си върху някой друг нито в едната, нито в другата сфера. Не подхващайте разговори, целящи изясняване на лични отношения.

Рак

Ще получите отговори на въпросите, които ви интересуват, ако сте достатъчно настоятелни и последователни, но без да навлизате грубо в чужда територия. Преценявайте си силите и не взимайте участие в рискови проекти.

Лъв

Опитайте се да правите нещата не само правилно, но и красиво. Някои замисли няма да се осъществят, но за сметка на това ще реализирате други, непредвидени. Не се опитвайте да отложите спешен семеен въпрос, само защото ви плаши или ви е неприятен.

Дева

Лесно ще усвоите всякакъв вид нови знания от готварски рецепти, до сложни математически формули. Без никакви опасения се включвайте във всякакви форми на обучение. Ще ви е не само приятно, но и полезно, защото ще разширите кръга си на влияние.

Везни

Денят ще мине като минута. Постарайте се да не отлагате нищо „за по-късно“. Проявете активност в направленията, които са ви най-сложни. Ще научите полезни новости, но ще се възползвате от тях след време. Бъдете внимателни, ако шофирате.

Скорпион

С доста събития ще е изпълнен днешният ден, повече от тях непредвидени. Придържайте се към идеята, че трябва да свършите текущата си работа и не бездействайте. Възможно е да се наложи да направите допълнителни разходи. Няма да са големи и скоро ще ги наваксате.

Стрелец

Ще напреднете с уреждането на личен въпрос, касаещ вас и близки роднини. Ще се наложи намесата и на външни участници, които ще застанат на ваша страна. Не експериментирайте с непознати хранителни продукти.

Козирог

Контролирайте и емоциите, и изказванията си. Доста дразнители ще гравитират около вас и най-лошото е, че част от тях ще ви предизвикват преднамерено. Атакувайте ги с мълчанието си.

Водолей

Спокоен ден. Нищо няма да е нито срочно, нито спешно. Използвайте част от времето, с което разполагате, за да анализирате причините за актуалните към момента проблеми. Ще можете да реализирате някои идеи, отнасящи се лично до вас.

Риби

Променяйте заниманията си в момента, в който усетите, че ви е трудно да се съсредоточите върху една тема. Прехвърлянето на мислите ви от едно направление към друго ще повиши производителността ви. Вечерта е желателно да си организирате разходка на открито, колоездене или друг вид лека спортна активност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари