IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как се справяте при конфликт?

12 август 2020 17 30

Някои направо си изпускат нервите

Pixabay

Когато става дума за проблеми, всеки от нас има различен подход. Едни трудно си сдържат нервите при спречкване, други се притесняват твърде много и не могат да вземат правилното решение.

При възникнал конфликт, човек трябва да си даде малко време, да преброи до 10 и чак тогава да предприеме каквото и да било. Но всеки знае, че много от нас не могат да изтърпят и се палят от самото начало. Причината е, че това просто им е в кръвта, като тази черта от характера до някаква степен зависи и от тяхната зодия.

Ето как представителите на отделните зодии се справят при конфликт:

Овен

Хората от този знак най-често стават причина за конфликтите. Те са упорити и агресивни, като могат само с няколко приказки да предизвикат околните. Те дори обичат да влизат в спор и са щастливи, когато го разрешат. Лошото е, че така могат да наранят чувствата на другите, изричайки неща, за които не се замислят.

Телец

Телците винаги се притесняват какво ще правят, ако им се случи нещо. Когато възникне конфликт, те се чувстват неудобно, а ако трябва да се извинят, им е много трудно. Дори и практични по натура, при проблем те стават доста объркани. Предпочитат да се правят, че нищо не се е случило, отколкото да говорят. Ако спрат да мислят негативно и са откровени, ще се справят по-лесно с затрудненията.

зодии, астрология,

Pixabay

Близнаци

Всеки знае, че те имат двойствен характер, което предопределя тяхната нерешителност. Те са склонни да отлагат вземането на решение за другия ден и не обичат да се сблъскват очи в очи с истината. Близнаците предпочитат да се преструват, вместо да разрешат конфликта. Това им носи повече негативи.

Рак

Хората от тази зодия се справят добре при конфликт, стига да имат приятел, който да им помогне. Ако им е трудно, те първо ще се посъветват с най-близките до тях, защото ценят мнението им. След като получат тяхната благословия, могат да се борят за онова, на което държат и да се справят с предизвикателствата.

Лъв

Като представител на огнените знаци, за Лъва няма конфликт, с който да не се справи. Той знае как да реши своите проблеми и тези на другите. При това държи да помогне и да получи похвала за това. Въобще, всички Лъвове искат да са в центъра на вниманието и на моменти са доста агресивни, когато защитават нещо свое. Каквото и да мислят, те ще го кажат на глас, без да ги интересуват последствията.

тъга, жена

Pixabay

Дева

Не влизайте в конфликт с представител на тази зодия, ако не сте готови да спорите. Практичната и методична Дева няма да говори с вас преди да претегли предимствата и недостатъците. Ако реши да се оплаче и да се защитава, бъдете сигурни, че ще ви изкара ясни доводи и ще бъде по-подготвената страна.

Везни

Везните са миротворци и мразят конфликти. Те не понасят някой да спори или да се бие пред тях. Готови са винаги за помирение и не таят лоши чувства. Но ако започнете да се заяждате с тях, не очаквайте да се получи хубав спор, защото те предпочитат да отстъпят крачка назад. Преценили, че е по-добре да си замълчат, те бързо излизат от положението.

Скорпион

Хората с този знак предпочитат да не споделят и сами да се справят с конфликтите. При това, дори и да са разрешили някоя заплетена ситуация, не искат да дават гласност на това. Дори и да са ядосани или да имат отчаяна нужда от помощ, Скорпионите се правят, че всичко е наред и прикриват чувствата под дебелата си маска.

Стрелец

Стрелците са от най-малко агресивните. Те обичат да се забавляват и не ги интересуват битовизми, затова по-скоро ще си замълчат при конфликт и така ще си спестят излишни нерви. Някои дори мислят, че е по-добре да не разнищват проблема и да не говорят за него, като така всичко ще си дойде на мястото.

прическа с

Pexels

Козирог

Има ли конфликт, Козирогът се държи така, че всички да разберат за него. Той дори изпада в паника и е неконтролируем. Когато вижда, че не може да се справи, започва да се жалва на другите или търси подкрепа от най-близкия си човек. Понякога действат и подмолно, готови на всичко, за да отмъстят на онези, които са ги оскърбили и предали.

Водолей

Свободолюбивите представители на този знак мразят да влизат в пререкания и при конфликт гледат да избягат колкото се може по-бързо от него. Те предпочитат да не заемат страна при спор, с което дразнят другите. Водолеите просто са над нещата и не искат да бъдат въвличани в интриги.

Риби

Хората със зодия Риби са прекалено чувствителни. Те често размишляват над проблемите с дни. Обмислят всички възможности и не могат да оставят нещата на произвола. Рибите не са от онези, които лесно избухват, но ако започнат да спорят и ви прекъсват, за да си кажат позицията, знайте, че дълго време са се подготвяли за това и има какво да ви споделят.

двойка Pixabay

Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари