IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 ноември

20 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не търсете логика в днешните събития, такава няма да има. От вас се изисква единствено да сте адаптивни и да се възползвате от случващото се, доколкото е възможно. Най-вече отделете внимание на финансовите си сделки.

Телец

Опитайте се да не смесвате няколко занимания едновременно. Колкото и да сте старателни, вероятността да допуснете досадна грешка не е за пренебрегване. Проявете последователност, няма да съжалявате.

Близнаци

Участвайте в професионалните дискусии, но не се опитвайте да поставите собствените си проекти на първо място. Напротив, дайте поле за изява на колегите. Не ги критикувайте, посочете грешките им, ако ви попитат. В момента пасивната позиция е за предпочитане.

Рак

Ще сте доста по-заети от обикновено. Това не е достатъчно основателна причина да забравите за себе си. Отделете част от свободното време, колкото и малко да е, за удовлетворяване на духовните си потребности. Ще ви се отрази тонизиращо.

Лъв

Изненадващо добри предложения вероятно ще получите днес, при това както в професионален, така и в личен план. Мислете и действайте бързо. Ако не сте сигурни в правилността на мнението си, посъветвайте се с приятели, но не удължавайте сроковете за отговор, които са ви дали.

Дева

Разпределете деня си на равномерни интервали работа и почивка. Започнете с най-сложните занимания. Ще се справите с тях най-късно до обед. Някой ще ви предложи среща по доста интригуващ и мистичен начин. Не отказвайте, но и не бързайте да скъсявате дистанцията.

Везни

Опитайте да намерите отговор на важните въпроси самостоятелно. Околните, колкото и да е силно желанието им да ви помогнат, колкото и съпричастни да се чувстват на грижите ви, няма да дадат пълноценни съвети. Потърсете помощ от тях едва след като сте систематизирали тактиката си на действие.

Скорпион

С типичната си проницателност ще стигнете до информация, която някой грижливо се опитва да скрие от вас. Не бързайте да обсъждате наученото. Съвсем скоро ще се окаже силен коз, чрез който ще можете да подобрите служебното си положение.

Стрелец

Основното условие да се справите успешно с каквато и да е работа днес е да разпределите времето си оптимално и реално. Колкото по-умерено, по-старателно и по-обмислено действате, толкова по-впечатляващи ще са постигнатите резултати. По възможност не въвличайте никого в работата си.

Козирог

Уреждайте финансови въпроси само ако е абсолютно наложително. Не взимайте и не давайте заеми не само във вид на пари, а и във вид на предмети. Парите може да не ви ги върнат, а предметите – да ги повредят.

Водолей

Не отвличайте вниманието си със странични дейности. Не е изключено да ви възложат допълнителни задачи с цел да наблюдават работата ви. Постарайте се максимално. Резултатите, които ще покажете днес ще са от значение за последващия ви напредък.

Риби

Преценявайте изказванията си. Случайно подхвърлена фраза или двусмислена шега може да промени коренно ситуацията, в която се намирате. Среща с приятел от миналото не само ще ви зарадва, но и ще се окаже важна при изпълнение на някои ваши замисли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари