IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са ерогенните зони на мъжете според знака на зодиака?

21 ноември 2020 19 30

Вижте ги

Снимка: Istock

Според астрологията всяка зодия има своите ерогенни зони. Можете да се отнасяте скептично към това, а може просто да проверите дали отговарят на истината и да наблюдавате реакцията на партньора си. Той определено няма да има нищо против.

Овен – глава

Овенът е първият знак на зодиака и той започва с главата във всеки смисъл. Ето защо, ако решите да успокоите бушуващия Овен, просто внимателно погладете главата му и прокарайте пръсти зад ухото му. Агресията веднага ще бъде заменена от релаксация и блаженство.

Телец – шия

Да, Телецът обожава нежната ласка на шията. Следователно, ако вашият избраник започне неволно да си я търка, най-вероятно е впечатлен от новото ви червено червило, рокля или нещо друго.

Близнаци – ръце

Този невероятно креативен въздушен знак е свързан с братята близнаци Кастор и Полидевк от гръцката митология, така че те имат нужда от внимание към част от тялото, която е по две. Каквито са ръцете. Опитайте се да играете с ръцете му, да ги погалите, да задържите или да сложите ръката си върху неговата. И ако искате да го укротите, просто му направете масаж на ръцете, като не забравяте всеки пръст. Той определено ще го оцени.

Рак – гърди

Емоционалните представители на тази зодия са изключително чувствителни на допир в областта на гърдите. Този воден знак се свързва с женствеността и дома. Меките целувки и леки хапки в областта на гърдите ще го побъркат.

Лъв – сърце и гръбнак

Следващия път, когато се гушкате с любимия си Лъв, задръжте малко темпото и бавно прокарайте пръстите си нагоре и надолу по гръбнака и правете малки кръгови движения. Като цяло Лъвът се вълнува само от мисълта, че той е центърът на света за своя избраник. Ето защо не е изненадващо, че тяхната ерогенна зона е сърцето и гърба. Чуйте как бие сърцето му и прокарайте пръсти по гърба му. И той ще мърка в екстаз.

Дева – корем и талия

Девите организират зодиака, те са свързани с храносмилателната система. Коремът и талията са една от любимите им ерогенни зони. Така че след вкусна домашна вечеря, просто нарисувайте въображаеми кръгове по корема му, това ще бъде най-ефективната сексуална любовна игра.

Везни – долна част на гърба и дупе

Везните обичат, когато леко им пляскате дупето или ги погалите по кръста. В идеалния случай направете и двете. Откъде идва тази страст? Дупето визуално наподобява везни – две равномерни, балансирани заоблени сфери.

Скорпион – слабините

О, да, само сексът ще помогне тук! Верни на репутацията си, Скорпионите са изключително секси хора. И ако вече имате връзка със Скорпион, значи е време да проучите цялата Кама Сутра. По-добре е да правите това заедно и без предварителна подготовка. Ще му хареса.

Стрелец – ханш

Хълбоците са частта от тялото, която постоянно участва в движение, а самият Стрелец е страхотен изследовател. Затова най-лесният начин да се отпуснете и да го включите едновременно в играта е да масажирате бедрата и краката му. И той ще е ваш завинаги. Или поне за вечер.

Козирог – колене

Въпреки че коленете може да не ви звучат особено секси, вие сте тези, които трябва да експериментирате. И тъй като в ежедневието Козирозите обикновено са големи шефове, най-хубавото е да започнете да импровизирате в леглото и накрая да го поставите на колене. Той отдавна мечтае за това.

Водолей – прасци и глезени

Водолеят е хуманен знак, винаги готов да отстоява това, в което вярва. Този въздушен знак се свързва с прасците и глезените – частите на тялото, които поддържат катеренето. Затова не забравяйте за тези зони, когато го масажирате. И той няма да ви забрави.

Риби – крака и стъпала

Когато става въпрос за фетиши, при Рибите определено са стъпалата. Последният знак в зодиака събира всички уроци от 11-те зодии пред себе си. Като се има предвид това голямо натоварване, Рибите контролират краката, котвата на цялото тяло. Поглезете го с масаж на краката и стъпалата в леглото или по-добре в банята. Той определено ще го оцени.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари