IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа 2020: Как звездите посрещнаха празника

30 декември 2020 12 30

Селин Дион, Нина Добрев, Ева Лонгория и други знаменитости не позволиха на пандемията да помрачи коледното им настроение

Снимка: iStock

Тазгодишната Коледа не беше точно това, което очаквахме. Заради пандемията от коронавирус много от нас не прекараха празника със семействата си, а празненствата с приятели бяха отменени за следващата година. Все пак коледният дух не беше чак толкова помрачен и един от най-хубавите празници въпреки това пак се състоя.

Част от звездите изпитаха затруднения тази година, тъй като големите им партита бяха провалени. В Америка случаите на коронавирус продължават да се покачват, като декември беше обявен като месецът с най-голяма смъртност от началото на пандемията. Това накара много знаменитости да останат по домовете си, прекарвайки Коледа под изолация и само с най-близките си хора.

Въпреки неприятностите Селин Дион, Нина Добрев и много други спазиха част от традициите си, като сътвориха бисквитени къщички, послушаха хита All I Want for Christmas is You и облякоха коледните си пуловери. Елхите им отново предизвикаха възхищение у феновете, а някои от звездите решиха да покажат и стил, макар да са затворени у дома.

Вижте как любимите ви известни личности посрещнаха тазгодишната Коледа

Ариана Гранде

Изпълнителката се сгоди точно преди празниците и не ни изненада фактът, че прекара Коледа с годеника си Далтън Гомес. Към тях се присъединиха майката на Гранде – Джоан, както и брат ѝ Франки. Снимки от празника бяха публикувани в социалните мрежи, а в Туитър звездата пожела на феновете си „топли, уютни и здрави празници“.

Селин Дион

Дион сподели снимка на цялото семейство, като тя и тримата ѝ синове са облечени в еднакви пижами и са седнали пред коледното дръвче. „Нека този празничен сезон ви донесе любов, мир, здраве и обещание за една по-добра година“, написа певицата в социалните мрежи. Разбира се, пожеланието ѝ беше отправено както на английски, така и на френски.

Ким Кардашян

Тази година семейство Кардашян не направи ежегодната си коледна вечеря. Според Клои, която е организатор на събитието, това се случва за първи път от 1978 година. Въпреки това събиране все пак имаше и то беше в къщата на другата сестра – Кортни Кардашян. На него присъстваха Крис, Кайли и Кендъл Дженър, както и всичките деца на Ким и Кание Уест. От рапъра нямаше и следа, което накара много от феновете отново да заговорят за разрив в отношенията между съпрузите.

Нина Добрев

Нина Добрев отпразнува първата Коледа с новата си половинка Шон Уайт. Сноубордистът сподели снимки от празника, на които се вижда как той и актрисата са облечени в червени тоалети и носят еднакви коледни шапки. Изглежда двойката е присъствала на малко семейно събиране, тъй като на останалите снимки се виждат част от близките на Уайт.

Дженифър Лопес

Изглежда, че Дженифър Лопес вече няма търпение за червения килим. Тази година изпълнителката не успя да се разходи на нито едно светско събитие, поради простата причина, че нямаше такова. Пандемията провали наградния сезон в Холивуд, както и многото филмови и модни премиери. Затова пък Джей Ло реши да използва домашните стълби за свой подиум и да покаже зашеметяващ външен вид.

За да отбележи Коледа звездата публикува снимка, на която позира в невероятна червена рокля без презрамки. „Нощта преди Коледа. Пожелавам ви прекрасна Бъдни вечер“, написа тя в социалните мрежи. Роклята е дело на дизайнера Роки Гатеркол.

Джъстин и Хейли Бийбър

Ева Лонгория

Семейство Бекъм

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари