IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Украса за Коледа – как БГ звезди се подготвят за празниците?

22 декември 2020 14 30

Теди Бургазлиева сложи елхата с близнаците

IStockphoto

Броени дни до Коледа, всички ние бързаме да приключим с пазаруването на подаръци и да започнем полека да се подготвяме за предстоящите празници. Макар и в по-малък състав заради пандемията, във всеки дом ще има богата трапеза и ще грее красиво украсена елха.

Много български звезди вече показаха в социалните мрежи част от своите специални фотосесии или по какъв начин са декорирали домовете си. Разбира се, централно място в постовете на мнозина заемат не само коледните дръвчета, а техните деца, които очакват Дядо Коледа с нетърпение.

Ето малко от коледната магия на някои популярни имена от българския шоубизнес:

1. Теди Бургазлиева

Мис България за 2002 г. ще посрещне Коледа и Нова година без сняг, защото живее в слънчева Калифорния. Там тя вече украси дома си, като ѝ помагаха нейните близначета.

Красавицата и съпругът ѝ Симеон показаха серия от снимки със сладурите Ема и Райън, които слагат играчките на елхата и се забавляват. Малчуганите го правят на фона на коледни мелодии, които родителите им са пуснали.

2. Глория

Попфолк певицата много обича това време на годината и вече е поставила своята елха в хола.

„Моята красавица“, написа Глория в Instagram и сподели снимка на пъстрото ѝ декоративно дръвче.

Според запознати, през новата година певицата ще стане баба, защото дъщеря ѝ Симона Загорова очаква първото си дете.

3. Джулиана Гани

Плеймейтката Джулиана Гани започна приготовленията за празниците. Тя сподели, че очаква с вълнение първата Коледа на сина ѝ Давид, който се роди в края на декември 2019 г.

„Семейното правене на курабийки е много забавно!“, коментира тя във Facebook, качвайки кадър от фотосесията ѝ с детето и нейният приятел.

4. Мариана Попова

Известната българска певица вече смени профилната си снимка във Фейсбук. Там тя е сложила кадър от коледната фотосесия на нейното семейство.

На кадрите Мариана Попова и Веселин Плачков позират в студио, на фона на коледна украса, а около тях са трите им момиченца (певицата има 1 от актьора, както и още едно от първия си брак).

„В пълен състав! Какво повече?!!!“, написа изпълнителката, избрала да се облече в зелен плетен комплект, който ѝ стои чудесно.

5. Весела Бонева

Певицата, която наскоро стана майка на момченце, сподели, че се чувства благословена. Тя зарадва феновете си с една празнична снимка, направена на фона на коледна украса.

Ходейки на гости на роднините на приятеля ѝ Явор Велчев, певицата качи снимка на елхата, която краси центъра на Бургас.

Тази Коледа ще е по-различна за младата музикална двойка, защото техният син Дариел, който е почти на 3 месеца, ще има своята първа Коледа.

6. Играта

Рапърът се пошегува, че няма как да не снима своята украса, следвайки примера на много известни личности, които правят фотосесии пред елхата. 

„ИнфлуенСЪрСка снимка пред елХЪта“, написа той, като качи кадър, на който е седнал удобно на масата, а зад него грее елхата. Тя е предимно с червени и бели топки, като на върха ѝ има звезда. Все пак певецът е сложил и лампички за повече настроение. 

В началото на декември Играта изненада последователите си, показвайки домашно направена елха за стена с пръчки, гирлянди и други дребни елементи. Такива са истински хит в социалните мрежи и много хора, които обичат да творят, си ги правят за някое любимо местенце вкъщи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари