IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа 2020: Каква елха грее в дома на Марая Кери, Джей Ло и още куп звезди?

16 декември 2020 18 00

„Време е!“, зове една от тях

БГНЕС

С наближаването на празниците, най-вече на Коледа, много от нас са обзети от едно особено настроение. Всеки иска да приключи с работата, да купи най-хубавите подаръци, да украси дома си и да седне пред камината, отпивайки от любимата напитка. Всеки се готви за почивка и прекрасни моменти с любимите хора. И макар да изпращаме 2020-а с пандемията и доста предпазни мерки заради коронавируса, всеки от нас има по една страхотна елха вкъщи, която да му напомня, че всичко ще бъде наред и скоро ще се върнем към нормалния си начин на живот.

Марая Кери, Селена Гомес, Кайли Дженър, Джейн Фонда и още куп световни знаменитости споделиха в социалните мрежи, че очакват с нетърпение 25 декември и ни показаха своята украса. Едни държат на истинско дръвче, отрязано току-що, което да окичат с играчки и гирлянди. Други избират такова в саксия, докато по-голяма част от звездите се спират на изкуствено, което се съхранява по-лесно и не прави боклук при поставяне и прибиране. Но този декември, освен елхите в зелен цвят, има и доста други, отличаващи се със своята уникалност.

Каква елха грее в дома на известните по света?

1. Марая Кери

Закъде сме без нея и песента ѝ „All I want for Christmas is you“, която бе пусната през 1994 г. и е едно от най-разпознаваемите парчета по празниците. 25 години след нейното създаване, тя се изкачи до Топ 100 в класацията на Billboard.

Сега, броени дни до Коледа, Марая Кери казва на последователите си „Време е!“ със забавно видео и ги зарадва с новината, че подготвя нова коледна песен – „Oh Santa“. Изпълнителката отваря врата на специалната стая, където има огромна елха с изкуствен сняг и бели орнаменти, до която тя позира с коледна пижама.

В серия от снимки и видеа Кери показва богатата украса на дома си, из който са разположени безброй многоцветни светлини.

2. Дженифър Лопес

Латино дивата винаги е различна. Тази година тя е заложила на минималистичната и нестандартна украса в лицето на своята бяла коледна елха. Тя бе поставена в дома ѝ още за Деня на благодарността.

По дръвчето на Джей Ло има множество бели топки, а в непосредствена близост до него има други, които са само със светлини.

3. Кайли Дженър

На по-масивна елха заложи милиардерката, която обича пищните украси за всеки един свой празник.

В своя Instagram Кайли Дженър показа дървото, което е разположено в коридора на нейната луксозна къща и стига чак до тавана. На него блестят жълти светлини, виждат се орнаменти като чорапчета, малки елхички, топки и дори дребни хамбургери.

4. Селена Гомес

Младата певица никога не е обичала показността, що се отнася до партитата за рождените ѝ дни или украсата ѝ за празниците.

Елхата на Селена Гомес е доста семпла в сравнение с посочените по-горе звезди. От една от снимките ѝ се вижда, че тя е изкуствена, по-малка от нейния ръст, като по нея има както лампички, така и няколко цветни украшения – топки, но те са доста разредени.

5. Ашли Тисдейл

Младата актриса е заложила на по-интересен модел коледна елха – розова. Може би с нея насочва вниманието към това, че очаква първото си дете и то ще бъде момиченце.

Звездата, която е в напреднала бременност, реши да публикува снимка на дръвчето, по което има само коледни лампички.

6. Шей Мичъл

Канадската актриса и модел реши да покаже нагледно как украсява своята елха. Тя публикува видео в Instagram, в което стъпка по стъпка поставя най-различни масивни декорации върху високата изкуствена елха, която ще сбъркате с естествена.

Шей Мичъл има и помощник, с който разкриват тайната за най-добре украсеното коледно дърво.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари