IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера в Козирог – как ще се отрази на връзките?

15 януари 2021 17 30

Тя ще остане в това положение до 1 февруари

IStockphoto

Подобряване на връзката или започването на нова е едно от желанията, с които някои хора стартираха годината. Все пак, когато имаш човек до себе си, който те обича и подкрепя, всички други цели са по-лесноизпълними. А и любовта дава вдъхновение и криле за нови начинания. След като ви разказахме как ще ни се отрази попадането на Марс в Телец, днес ще разгледаме друг важен транзит – преместването на Венера в Козирог.

Планетата на любовта навлезе във въпросния знак на 8 януари и ще остане там чак до 1 февруари. Това означава, че през това време имаме възможността да се погрижим за любимия човек и да променим връзката си към по-добро. Е, при някои ще има и раздели, но те са за хубаво.

Как попадането на Венера в Козирог ще се отрази на връзките?

Според астролога Нараяна Монтюфар, преди да стигне до Козирога, Венера е била при приключенският Стрелец. Затова няма как да не забележите промяната в любовния живот и отношенията тези дни.

„Вместо да бъдем флиртуващи и да искаме да проучим всички наши възможности, сега се грижим повече за това колко трайни, надеждни и верни са нашите връзки“, казва тя.

връзка, абстрактна

IStock

Пътуването към истински партньорства и намирането на баланса в отношенията може и да не звучи толкова вълнуващо за всеки, но то определено ще му донесе енергия за ново начало. Ето защо периодът до 1 февруари е перфектен за онези, които не са срещнали половинката – те ще открият човек за дългосрочен ангажимент.

Управляван от Сатурн (планетата на времето, Козирогът има възможността да изгради по-дълготрайна връзка с помощта на Венера.

Връзките, които имаме или преследваме, ще станат по-реални и практични през това време. „Това означава, че хората ще се ангажират само с онези, с които могат да изградят бъдеще“, казва астрологът Лиса Стардъст. А това е добра новина за онези, на които им е писнало от краткотрайни флиртове и връзки.

Според Лесли Хейл, тези, които вече са обвързани, могат да започнат сериозни дискусии с половинката за бъдещето. Например за съвместно съжителство, брак, създаване на потомство, покупка на общо жилище и други.

Отбележете си 23 януари в календара

криле, рисунка,

IStock

Астрологът Лиса Стардъст посочва, че това е важна дата – тогава Венера (планетата на любовта) и Нептун (планетата на мечтите), ще се свържат. Те носят силна енергия, която ще даде повече смелост на необвързаните за действие. Неслучайно някои наричат 23 януари един от най-романтичните дни в годината, защото любовта витае във въздуха. Но внимавайте, защото има и уловка!

Незначителното разочарование, което Венера ще сподели същия ден със Северния възел на съдбата, ще затрудни романтиката. Това е и причината първите опити на някои представители на зодиака да бъдат несполучливи. Важното е да не се отказвате и да бъдете търпеливи, да продължите да показвате чувствата си на този, когото харесвате.

връзка, абстрактна

IStock

Всичко си идва на мястото

На 28 януари, само пет дни по-късно, Венера и Плутон ще се подредят на една линия – взаимоотношенията ще се трансформират и задълбочат, обяснява още Стардъст. В този ден всеки жест на привързаност към другия ще бъде оценен подобаващо.

Пътуването на Венера към Козирог няма да протече с пеперуди в стомаха при едни, но пък ще бъде период за „отваряне на очите“ за други, заблудени до момента от емоции и лъжи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари