IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква?

18 януари 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 18 - 24 януари

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 18 – 24 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстои един сравнително спокоен период, в който бихте могли да подредите мислите и приоритетите си, да разпределите ресурсите, с които разполагате. На този етап не бързайте с реализацията на новите идеи. Ограничете се само с това да ги обобщите и систематизирате. Обстоятелствата ще са динамични, променливи и ще ви подсказват кое ваше хрумване е жизнеспособно и от кое е за предпочитане да се откажете. Отнасяйте се към паричните си наличности отговорно и с грижата на добър стопанин. Финансовото ви положение засега е стабилно и от вас зависи да остане такова.

Телец

Ще сте по-привлекателни и по-убедителни, което е достатъчно основание да сте и по-активни. Не се въздържайте от инициатива, когато обстоятелствата ви позволяват да разгърнете потенциала си. Част от заниманията ви ще са свързани с пътуване. Излишно е да го отлагате за по-късно. Ако се съобразите с капризите на времето, пътната обстановка и личните си предпочитания няма да има неприятни изненади. Не разчитайте на допълнителни приходи. Най-лесният начин да предотвратите каквито и да било материални загуби е да обмисляте внимателно разходите си.

Близнаци

Ще се поздравят с добри постижения представителите на вашия знак, които са си поставили за цел да променят различни елементи от динамичния си стереотип. Ако търсите нова работа е много вероятно да получите интригуващи предложения. Имайте си едно наум, че част от тях доста ще се разминават с истината. Каквото и да се случи, вярвайте в себе си и не позволявайте на мързела да приспи въображението ви. Ще разполагате с достатъчно пари, ако ги разпределяте правилно и си правите точни сметки. Допълнителните постъпления, доколкото ги има, ще са свързани с творческите ви занимания.

Рак

Невинаги първата крачка е най-важна, истински важното е да бъде направена. Ако искате нещо да се случи, трябва да се заемете с изпълнението. Не пропускайте подробностите, но и не зацикляйте върху тях. Изобщо, избягвайте крайностите. Те обикновено ви изтощават, отегчават и изпълват със съмнения. Ако се налага, дайте си „минутка за размисъл“, в която да анализирате направеното и да формулирате тактиката си. Що се отнася до финансите, през тази седмица е благоприятно да инвестирате в себе си. В обучение, външен вид, пътуване, участие в различни професионални дискусии, и изобщо в занимания, разширяващи диапазона ви на влияние. Няма да съжалявате.

Лъв

Различни дребни на глед случки ще повишат ентусиазма ви още в началото на седмицата. Преди да набележите в графика си поредица твърде амбициозни планове е желателно да формулирате окончателните си цели и да трасирате пътя към тях, без да се надценявате. Деловите партньори ще са благоразположени и ще ви съдействат при необходимост. Не отъждествявайте любезността с чувства и не смесвайте професионалните контакти с лични. Организирайте оптимално пътуванията, които се налага да предприемете, особено ако са на далечно разстояние. Не е желателно да взимате и да давате пари назаем.

Дева

Началото на седмицата ще е малко трудно и конфликтно. Ще напредвате бавно, но това не означава, че трябва да се отказвате от изпълнението на набелязаните задачи и да се съмнявате в себе си. Работоспособността ви ще е достатъчно висока, а производителността ви бавно, но устойчиво ще се повишава. Същественото в случая е да не спирате на едно място и да не променяте ритъма и методите на работа. Финансовото ви състояние ще е пряко свързано с готовността да помогнете. Не отказвайте съдействие, ако ви помолят. За всеки добронамерено направен жест ще получите многократна и навременна компенсация.

Везни

Домашните и битови задачи ще изпреварят по важност професионалните. В по-неблагоприятна ситуация ще са представителите на вашия знак, които изпълняват служебните си задължения извън дома, защото след като си свършат работата ще разполагат с ограничено време за всичко останало. Сериозна тревога може да създаде здравето на много близък роднина или приятел, за когото да се наложи да се погрижите. Направете го при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, независимо от диагнозата на болния. Неприятни последствия върху финансовото ви състояние може да окажат безразборните контакти. Не разчитайте на помощ и не вярвайте на прекалено услужливи непознати. Ще ви навредят.

Скорпион

Странни, забавни, често и нелогични ще са събитията през тази седмица. Това означава, че е по-добре да разчитате на интуицията, наблюдателността и прозорливостта си, а не на последователност и здрав разум. Каквото и да се случи, приемете го като забавление. Силна и услужлива ще е паметта ви и на моменти ще ви е от полза натрупаният опит и случайни познания, складирани в някое далечно и дълбоко ъгълче на съзнанието ви. Затрудненията, каквито и да са, ще ви помогнат да подобрите уменията си и да разберете на какво сте способни. Финансовото ви състояние ще е достатъчно устойчиво, ако не харчите безразборно и не си правите експерименти на работното място.

Стрелец

Дали ще се справите с предизвикателствата през тази седмица или не, зависи от настроението ви. Приемайте бариерите по пътя си философски и като елемент от ежедневието, който ви позволява да проверите силите си. Не отхвърляйте помощта, която ви предлагат, но и не отказвайте, когато някой ви помоли за съдействие. Всяка работа в мащабния си вид е „двупосочна улица“, а ваша е отговорността на равноправен участник в „движението“. Не коментирайте постиженията си. Въздържайте се от покупки, за които не разполагате с налични средства и би се наложило да взимате кредити и от придобиване на вещи „втора употреба“.

Козирог

Ще сте изправени пред доста труден избор, който може да бъде в различни варианти. Дали да участвате в изпълнението на някаква допълнителна работа или пък дали да съчетавате текущите си задължения с ангажименти на роднините си, с които те не могат да се справят. И двата случая най-вероятно ще са свързани с обещания за допълнителни приходи, но не е лошо да си спомните, че който седи на два стола обикновено пада на земята. Със сигурност ще се справите с поетите задължения, но ако е за сметка на почивката ви, последствията най-вероятно ще са неприятни. Финансовите загуби, доколкото ги има, ще са резултат от техническа грешка, допусната поради преумора.

Водолей

Работоспособността ви ще е различна всеки ден. Ще има дни, в които сте в състояние да „преобърнете планини“ и такива, в които последното ви желание ще е да станете от леглото. Съобразявайте се с тонуса си такъв, какъвто е. И да се насилвате, няма да направите повече, а само ще влошите ситуацията. Желанията и възможностите ви категорично ще се разминават. Колкото сте по-обективни в преценките си, толкова по-малко грешки ще допуснете. За управлението на финансите си се придържайте към логиката, а не към чужди съвети. Избягвайте покупките от случайни източници, особено по интернет.

Риби

Със сигурност ще отбележите напредък през тази седмица, но по-интересното е, че няма да се случи от индивидуалните ви действия, а от различни участия в различни колективи. Не се изолирайте. Последното, което ви е нужно е да останете сами. Напротив, включвайте се навсякъде, където ви поканят. Ще впечатлите със знанията, уменията и добре обмислените си предложения. Успехът ще ви тонизира и ще ви осигури нови привърженици. Приемете комплиментите им, но не се възгордявайте. Не се лишавайте от предпочитани развлечения, които практикувате в свободното време, дори ако за това се налага да похарчите някой и друг лев. Точно чрез тях ще поддържате енергетиката си стабилна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари