IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате от звездите?

22 февруари 2021 17 30

Астрологична прогноза за 22 – 28 февруари

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 22 – 28 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Време е за първата равносметка. През последната седмица на февруари анализирайте направеното до момента. Важно е да установите дали се движите според предвижданията си или изоставате. Довършвайте започнатото, когато разполагате с необходимите условия, но го правете без да прескачате установените етапи на работа.

Телец

Придържайте се към обичайния си ритъм на работа. През втората половина на седмицата е възможно да получите поредица оферти за нова или допълнителна работа. Прегледайте ги внимателно и сравнете с предишни съобщения. Част от тях може вече да са идвали при вас. Елиминирайте ги категорично. Най-вероятно става дума за виртуална измама. Проверявайте крайните резултати от работата си старателно. По-добре е да коригирате евентуалните грешки самостоятелно, отколкото да станете обект на критика.

Близнаци

Не коментирайте нито успехите, нито намеренията си. Колкото по-малко хора са посветени в плановете ви, толкова по-лесно ще ги реализирате. Резултатите от текущата ви работа ще са окуражаващи и ще ви ентусиазират, но това не означава, че трябва да си поставяте твърде амбициозни задачи. Съобразявайте се с обективните възможности на социалната среда и ще сте в състояние да действате достатъчно ефективно и с равномерно темпо.

Рак

Няма да имате сериозни затруднения, ако разпределите правилно приоритетите. Вероятно ще успеете да уредите финансов проблем, който не е сложен, а е по-скоро досаден, защото не зависи само от вашата воля. Ще е трудно да си осигурите пълноценна почивка, но независимо от това не е желателно да „отлагате днешната работа за утре“. Личните отношения ще са хармонични, ако не прекалявате с претенциите.

Лъв

Интуицията ви ще е по-силна от обикновено. Във ваш интерес е да решавате финансовите си въпроси самостоятелно. Препоръките, дори на много близки хора, ще ви подведат. Част от задълженията ви ще са свързани с краткотрайни пътувания. Ако здравето ви, климатичната и пътната обстановка са благоприятни, не ги отлагайте. Личните съмнения и преживявания споделяйте и обсъждайте само с членовете на семейството.

Дева

Ако имате изостанали финансови въпроси за уреждане, сега вече можете да се заемете с тях, Меркурий е в директно движение. Не прекалявайте с разходите за развлечения и лични капризи и в никакъв случай не купувайте каквото и да било с цената на заеми и кредити. Използвайте част от свободното време за обучение и повишаване на знанията си. Погрижете се за безопасността си, ако работата ви е свързана с често и дълготрайно използване на интернет-ресурсите. Отклонете предложенията за ново делово партньорство.

Везни

Както информационните, така и финансовите потоци ще са стабилни. Убедителни сте, паметта ви е силна и е подходящо да ориентирате вниманието си към сделки, които към момента са останали недовършени. Ще привлечете и ще спечелите подкрепата и вниманието дори на хора, които никога до момента не са заставали на ваша страна. Фактът, че сте в печеливша позиция ще ви вдъхнови и мотивира. Отделете време и за спортни занимания. Ще повишите работоспособността си.

Скорпион

Вземете инициативата в свои ръце и използвайте ресурсите си максимално. Естествено, не е нужно да напредвате, помитайки всичко по пътя си, но и не бива да чакате проблемите да се уредят от само себе си. Действайте гъвкаво, разумно, без излишни емоции и предпазливо. Прекрасно знаете, че имате и неприятели, които не биха се поколебали да ви навредят. Основен източник на приходи ще е колективната работа, така че не изпускайте възможността да се включите в екипа, който ви кани при себе си.

Стрелец

Мислете за старите грешки само дотолкова, доколкото ще ви помогнат да предотвратите нови в последващата си работа. Ще е изключително вредно за вас, ако вместо да гледате напред, се вторачвате в миналото. Интуицията ви е слаба, но логиката ви за сметка на това е силна и ще я компенсира. Съобразявайте задачите с възможностите си и ако все пак забележите, че изоставате, пробвайте нови методи на работа. Почти сигурно е, че ще се окажат ефективни и ще „влезете в ритъм“.

Козирог

С доста новости ще е изпълнена последната седмица на февруари. Условията ще са подходящи за реализация дори на най-смелите ви амбиции. Направете кратък преглед на свършеното и отложеното и стартирайте още веднъж заниманията, които преди време са ви създали най-сериозни неприятности. Със сигурност ще успеете да ги финализирате, ако не прехвърляте задълженията си към други участници и изпълнители и се въздържате от импулсивни решения.

Водолей

Не е типично за представителите на вашия знак, но през тази седмица ще успеете да синхронизирате деловите отношения с личните. Докато Венера е във вашия знак ще се справите с недоразуменията от личен характер, а в края на седмицата ще получите интересни предложения от деловите партньори. Прегледайте ги внимателно. Дори да има отклонения от първоначалните уговорки, те няма да ви навредят. Инвестирайте само в себе си. Не взимайте и не давайте пари назаем.

Риби

Предстои един изпълнен с много преживявания период и за щастие, повечето от тях ще са положителни. Енергетиката ви е стабилна, а през втората половина на седмицата, след като Венера навлезе във вашия знак, и емоционалното ви състояние ще се стабилизира. Наистина, ще сте много по-романтични, отколкото прагматични, но ако не се разсейвате твърде много с мисли за флиртове и любовни авантюри, ще се справите с текущите си задължения по обичайния начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари