IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние в Дева – какво да очаквате?

26 февруари 2021 17 30

То ще настъпи на 27 февруари

IStockphoto

След края на ретроградния Меркурий, друго важно астрологично събитие ще окаже силно влияние върху нашия живот – пълнолунието в Дева. То ще настъпи на 27 февруари, събота, точно в 10:18 часа.

Докато пълната луна през януари ни донесе известно спокойствие, тази ще ни разтърси по-силно и ще ни накара да излезем от зоната ни на комфорт. Този транзит ще ни принуди да се върнем в миналото и да осмислим вече взети решения и състояли се събития.

За някои представители на зодиака пълнолунието ще донесе със себе си известен драматизъм, обяснява астрологът Сара Кофлин в InStyle. А Девите от своя страна търсят точно обратното – стремят се към по-подреден и спокоен живот.

Какво да очаквате от предстоящото пълнолуние?

планети, астрология,

IStock

Тъй като Девата предпочита да действа по-практично, тя ще повлияе на другите в зодиака така, че те ще се опитат да пренаредят всичко около тях, за да се чувстват по-добре и да са по-пълноценни в това, което правят. И като говорим за промяна, това означава и скъсване с някои лоши навици и токсични взаимоотношения, както и своеобразна равносметка. В следващите дни е добре да се погрижим повече за своите нужди, отколкото за тези на любимите ни хора. Също така, оставането насаме ще ни помогне да се вслушаме във своето вътрешно Аз и да вземем решение да простим или да се извиним за грешки в миналото.

Формирайки хармоничен аспект с Уран в Телец, пълнолунието в Дева, ще донесе някои събития, които ще се случат до две седмици след него. Макар за някои те да са по-стресиращи, трябва да знаят, че постепенно всичко ще се стабилизира, пише Wellandgood.

Има и красива планетарна връзка по време на това пълнолуние – Слънцето е в Риби, образуващо съюз с Венера, богинята на мира, любовта, хармонията и изобилието. А това ще насърчи креативността на някои зодии и ще ги вдъхнови да действат, за да превърнат мечтите си в реалност.

Астролозите съветват да използвате мощната енергия на това пълнолуние в Дева, за да се вгледате в себе си и да откриете какво ви е необходимо, за да се излекувате и преминете през предизвикателствата, които сте преживели наскоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари