IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първо новолуние за лятото – на кои 3 зодии ще се отрази най-слабо?

9 юли 2021 17 30

То ще бъде на 10 юли, в знака Рак

IStockphoto

Юли вече е тук. Малко след като посрещнахме Джулая, дойде време за едно важно астрологично събитие. На 10 юли Луната попада в кардиналния знак Рак, което носи със себе си някои промени – за едни добри, но за други не чак дотам. В дните преди и след него всеки един представител на зодиака ще усети енергията на новолунието по различен начин, имайки възможност да пренареди целите си и да се раздели с нещата, които му пречат.

Особено важно е как ще подходим към емоциите и взаимоотношенията, казва пред Bustle астрологът Кларис Монахън. По думите ѝ, Ракът е свързан с четвъртия дом в астрологията, където се крият проблемите и най-личните неща, свързани със семейството. Ето защо, по време на новолунието, представителите на този знак, както и някои други, ще поставят близките и себе си на първо място.

Хората от кои 3 зодии ще усетят най-слабо влиянието на новолунието в Рак?

новолуние, жена,

IStock

1. Овен

Конфликтният аспект между Венера и Уран може да предизвика загриженост за някои знаци, но не и за кардиналния Овен. За него той ще бъде по-скоро възможност за преразглеждане на вътрешното му обкръжение.

По време на новолунието Венера ще бъде разположена в знака Лъв, който е свързан с личното Аз, страстта и жизнеността. А това ще повлияе на Овните така, че те ще съставят план за осъществяване на целите и ще усъвършенстват отношенията, с което ще се чувстват по-комфортно.

2. Близнаци

Друг представител на зодиака, който ще се ориентира сравнително лесно в промените, внесени от новолунието в Рак. То ще бъде като напомняне за Близнаците, че трябва по-често да изразяват благодарността си към близки и приятели.

В дните около 10 юли Близнаците ще се вдъхновят и ще създадат нови връзки, с което ще могат да разширят кръга от близки хора. И те наистина ще са стойностни.

3. Везни

Всички, родени под този знак приемат твърде сериозно личните отношения. Една от най-силните им страни е да утвърждават партньорствата във времето, което ще им е от полза по време на новолунието.

Въпреки конфликта между управляващия им знак Венера и Уран, Везните ще бъдат печелившата страна във всички промени. От друга страна новолунието е възможност за тях да се поглезят и да разнообразят социалните си контакти, ходейки на различни събития, на които комуникацията ще им се отдава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 2 години )
intresni momenti .stiga da ima na4in da budt oceneni pravilno.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар