IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолуние в Рак – на кои 3 зодии ще повлияе най-силно?

8 юли 2021 17 30

Очакваме го на 10 юли

IStockphoto

След Меркурий в Близнаци, друго астрологично събитие ще донесе промени за лятото – новолуние в Рак. То ще се случи на 10 юли и ще ни накара да погледнем на живота по нов начин. Вдъхновявайки ни за ново начало, то ще помогне на мнозина да се приспособят по-лесно към случващото се около тях.

„Тъй като светлината на луната се увеличава, каквото и да правим, ние също ще порастваме“. Това обяснява пред Bustle астрологът Райън Маркуард. По думите му, всичко онова, което правим, ще бъде на по-емоционално ниво.

Ракът ще принуди представителите на зодиака да си останат у дома, да обърнат внимание на близките и своето вътрешно аз.

След като в предишния материал ви разказахме повече за енергията, носена от новолунието, нека разгледаме:

Хората от кои 3 зодии ще усетят най-силно влиянието му

зодиак IStock

IStock

Телец (20 април – 20 май)

Хората, родени под този знак обичат лукса и се отдават на релакс. А заради новолунието, те са първите, които ще имат силната нужда да се поглезят и да помислят за себе си. Освен към духовен растеж, тя ще насочи всички Телци и към промени – нещо, което те не обичат, защото предпочитат да стоят в зоната си на комфорт.

Венера, която управлява зодията, ще бъде в квадрант с Уран – тази на промените. Но какво ще се случи? Всичко зависи от личността и това как се отнася с личните отношения.

Новолунието ще помогне на Телците да преструктурират партньорствата си, за да могат по-лесно да следват своите цели.

Рак (21 юни – 22 юли)

Дните около и след новолунието са идеалното време за личното пространство на Раците. Все пак то попада в този знак и затова те трябва да бъдат малко егоистични и да се погрижат за своите желания, а не за тези на другите. Ако имате нови цели и възможности, ограничете контактите си, за да нямате никакви пречки по пътя си.

Не забравяйте, че трябва да се погрижите за себе си, а това не означава само време за любимите занимания и повече спокойствие, а и обръщането към вътрешното ви Аз. Обмислете кои са недостатъците ви и какво може да промените в общуването с близки и приятели. Не бягайте от чувствата си, те трябва да са приоритетни по време на новолунието.

Козирог (22 декември – 19 януари)

За Козирозите новолунието може да бъде истинско събуждане. Както и останалите представители на зодиака, те също ще трябва да спрат да мислят за околните, пренебрегвайки себе си. А това може да бъде трудно, особено за работохолици като тях.

Първото новолуние за лятото може да промени плановете на Козирозите, но и да им помогне да се нагодят по-лесно към промените. Сега е моментът да станат по-отворени за спонтанни срещи и пътувания, без много планиране и претегляне на предимства и недостатъци. Или с една дума – на 10 юли и около него, хората от този знак трябва да живеят на по-бързи обороти, без да обръщат внимание на последствията и да драматизират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари