IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е идеалната жена за мъжа Козирог?

26 юли 2021 17 30

Вижте какво ги провокира да се влюбят

Снимка: Pixabay

Мъжът Козирог е надежден, задълбочен, спокоен и остроумен. Всяка работа изгаря в ръцете му и околните се вслушват в мнението му. До него ще се чувствате като истинска дама – Козирогът покорява със своите маниери и грижи. До него няма да мислите и за финансовата стабилност. Той знае как да изкарва пари и да е очарователен едновременно. Влюбването в такъв надежден мъж е много лесно.

Но тогава е трудно да се направи разлика между влюбения Козирог и безразличния към вас. Козирогът не обича да споделя чувствата си. Представителите на този знак имат вродено чувство за гордост и самочувствие и смятат изразяването на чувствата за ненужно и дори се уморяват от това. Този земен знак стои здраво на крака и цени практичността.

Неговата идеална жена

1. Не създава фалшив образ за себе си. Козирогът не може да бъде заблуден от думи, лудории и кокетство.

2. Не губи нейното и неговото време, като е неискрена и неестествена. Той оценява това.

3. Грижи се за външния си вид. Козирогът е доста голям сноб и обръща много внимание на външния вид – фигура, дрехи, добри обноски и способността да се грижи за себе си.

4. Примирява се с факта, че Козирогът е работохолик. Работата за него винаги ще е на първо място.

5. Приема навика му да се оттегля в себе си. Козирогът се нуждае от много лично пространство. Понякога на някой може да му се струва, че изобщо не забелязва дали в стаята има някой друг или не.

6. Говори за своите чувства и желания спокойно, без екзалтация, намеци и извиване на ръце. Козирогът не е много придирчив към стремежите на други хора. Вместо да смята Козирога за груб и безчувствен егоист, тя улеснява живота на себе си и на него, като му казва навреме какво би искала. Влюбеният Козирог решава проблема във връзката, когато го види.

7. Остава в добро настроение, мила и усмихната. Този защитен с броня мъж се „размразява“, когато чуе комплименти, уважение и признателност за собствените си заслуги. Не е нужно да ласкаете, а да проявите нежност, без да лигавите, да кажете топли и искрени думи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари