IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

19 юли 2021 12 30

Астрологична прогноза за периода 19 – 25 юли

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 19 – 25 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Ще стигнете до финалната права на поредица конфликти и спорни ситуации, които при това ще се уредят във ваша полза. В случай, че разполагате с необходимите ресурси, то бихте могли да се заемете със систематизирането на проекти, които обмисляте отдавна. Разумните ви действия ще впечатлят партньорите от обичайното ви обкръжение и ще улеснят създаването на нови контакти. Особено динамично ще се развива организацията на финансовите въпроси. За преодоляване на семейните разногласия вземете инициативата в свои ръце.

Телец

Периодът ще е напрегнат. Предстоят промени, които ще засегнат предимно финансовата сфера. Ще се наложи да се натоварите с допълнителна работа, но за сметка на това ще довършите дейности, които от доста време са в застой. Поведението на някой от партньорите може да ви разочарова, но не бързайте с окончателните заключения. Ситуацията е временна. Не се отказвайте от предложенията да заминете в командировка. Ще се запознаете с нови хора и ще стабилизирате позициите си.

Близнаци

Обстоятелствата ще ви подскажат (а може и да ви принудят) да стартирате няколко идеи едновременно. Първоначалните резултати със сигурност ще се разминат с очакванията ви, но не се отчайвайте, всяко начало е трудно. Въздържайте се от претенции към околните и двусмислени изказвания. Бъдете предпазливи, докато се усетите може да ви въвлекат в интрига. Избягвайте разговорите, целящи изясняване на отношенията. Не се изкушавайте да ползвате лесни, но непозволени методи на действие. Поставете в ред документите и се погрижете за сигурността на имуществото си. Ще се наложи за кратко време да усвоите сериозно количество информация, благодарение на която ще избегнете поредица неприятности.

Рак

Част от замислите ви няма да се реализират от първия опит, което няма да ви е особено приятно. На моменти ще се налага да действате на принципа на „пробата и грешката“. Приемете го като проверка и утвърждаване на уменията ви. С финансовите затруднения ще се справите благодарение на интуицията си. След като Слънцето излезе от вашия знак може да усетите известна меланхолия, но пълната Луна ще ви помогне да възстановите душевното си равновесие. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи. В личен план предстоят промени. Ще получите важна информация, благодарение на която ще разширите и стабилизирате влиянието си.

Лъв

Във възможностите ви е да съчетаете работата с почивката, личните с професионалните интереси и ще е голяма грешка да не го направите. В един и същ момент Слънцето ще навлезе във вашия знак, а Венера ще го напусне. Ще се намирате в центъра на вниманието и ще сте в позиция да въздействате върху събитията. Работоспособността и тонусът ви ще са еднакво високи. Ще напреднете с повечето проекти в кратки срокове благодарение на опита си. За онези, които са в застой приемете, че се налага да направите кратка пауза. Ще получавате енергична подкрепа при необходимост. Материалното ви положение ще се стабилизира.

Дева

След като Венера, малкото щастие, навлезе във вашия знак, бъдете готови да се насладите на малките радости. Ще се осъществят част от желанията ви, засягащи личните отношения. Събитията ще се развиват според предположенията ви, при това без да е необходимо да влагате някакви сериозни усилия. При тези обстоятелства е препоръчително да подредите приоритетите си още в началото на седмицата и да формулирате ясно предпочитанията си. Творческият ви потенциал ще расте бавно, но стабилно. С малко повече инициатива от ваша страна бихте могли да подобрите всички отношения – лични, любовни, партньорски, приятелски, роднински, делови.

Везни

С доста промени ще е необходимо да свикнете през таи седмица. Ще засегнат повечето сфери от живота ви. Професионалните задължения ще се увеличат, но и разходите – също. Ще се наложи да проявите инициатива, смелост, решителност, да мислите бързо, да реагирате гъвкаво, но и да вярвате в себе си. Направите ли го, ще оставите зад гърба си голяма част от проблемите, които ви мъчат в момента. Ще актуализирате част от старите и ще положите основите на няколко нови проекта. Използвайте момента за провеждане на официални разговори и насрочване на посещения при високопоставени личности. Ще са успешни, ако не разчитате на късмет, а на знанията и уменията си.

Скорпион

Опитайте се да намалите темпото, за да запазите работоспособността си равномерна през целия период. Не го ли направите, умората ще ви повали още след първите няколко дни и ще „удари“ върху самочувствието ви. Напрежението ще е повече, отколкото си представяте. Възможни са недоразумения с шефовете и финансови затруднения. Изчакайте с важните решения, дългосрочните сделки, инвестициите и банковите операции. Дребна на пръв поглед грешка ще създаде сериозни грижи. Един от начините за поддържане на стабилна енергетика е да включите в програмата си ежедневни спортни занимания без значение дали ще ги провеждате у дома или на специално пригодени за целта места. И на фона на не много приятните дотук очаквания, бъдете готови за свежи изненади и успехи на любовния фронт, които ще са добър повод за внасяне на промени в динамичния ви стереотип.

Стрелец

Без никакво колебание за тази седмица можете да набележите задачи, свързани с публични изяви, пътешествия, командировки, навлизане в нови сфери на дейност. С каквото и да се заемете, ще го свършите за определеното време и ефектът ще е във ваша полза, дори и да не го получите на момента. Опитайте се да „реставрирате“ старите връзки. Съсредоточете се максимално върху координирането на резултатите, с които разполагате с целите, които сте си набелязали. Посветете времето за почивка и неформални предпочитания на семейството си, децата или (ако нямате такива) на любимия човек. Участвайте активно в обществения живот. Ще ви зареди с идеи, мотивация и ще разшири творческия ви мироглед.

Козирог

Интуицията и въображението ви ще са в синхрон, което ще ви осигури допълнителен ресурс за изява и напредък. Насочете вниманието си първоначално към отношенията. Проявете спокойствие и решителност както в деловите, така и в личните контакти. Не е изключено по време на делови срещи да се наложи да обсъждате лични въпроси и обратно. Подхождайте към спорните ситуации справедливо, независимо че някои предложения може да не са изцяло във ваш интерес. Положителното впечатление, което ще направите с действията си, ще отстрани част от бариерите, които са пред вас. Ще напреднете с организацията на имуществени въпроси и е вероятно да получите допълнителни финансови постъпления.

Водолей

Твърде често ще попадате в спорни или нееднозначни ситуации, които ще ви принудят да променяте „в крачка“ решенията, а може би и част от навиците си. Реагирайте бързо, дори да не ви е приятно. Доверете се на инстинкта си за самосъхранение и на присъщия си нестандартен начин на мислене. Включвайте се активно в екипната работа. Предлагайте идеите си за обсъждане и не се отчайвайте от критичните забележки, които ви отправят. Напротив, благодарение на тях ще успеете да подобрите резултатите си забележимо и бързо. Не отлагайте нищо започнато. Пълнолунието във вашия знак ще стане повратна точка в професионалния ви напредък.

Риби

Във ваш интерес е да сте максимално контактни, дружелюбни и социални. Създайте точен алгоритъм на перспективните си проекти. Ще можете да обсъдите и изгладите поредица спорни теми, засягащи вас и роднините ви или любими хора. Колкото по-бързо проведете разговорите с тях, толкова по-точно ще разпределите ресурсите си за следващите набелязани цели. Ако имате намерение да промените работното място или сферата на изява, възможностите ще са налични. Създайте си обективни параметри за сравнение преди да направите окончателния си избор. Паметта и интуицията ви ще са еднакво силни, което е достатъчна предпоставка за напредък със сложните професионални задачи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари