IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 август

25 август 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се справите неочаквано добре с практическите си задачи и всички проекти, свързани с тях, ще реализират напредък. Леки промени ще претърпят и деловите отношения. Партньори, които до скоро са приемали препоръките ви с леко недоверие, ще ви помолят да споделите опита си пред членовете на екипа им.

Телец

Работоспособността ви е висока, но за сметка на нея инстинкта ви за самосъхранение е твърде слаб. Ще ви е трудно да прецените степента на риск при някои инициативи или пък ще сте нереално сигурни в предстоящия успех. Не се ангажирайте с непознати дейности, за де не претърпите загуби.

Близнаци

Ориентирайте се предимно към рутинната си текуща работа при това без да си губите времето с необмислени експерименти. Всяко отклонение към странични занимания ще бъде забелязано от шефа или колегите ви и ще предизвика недоволство.

Рак

Две са силните ви страни днес. Творческият потенциал и готовността да проявите разбиране към чуждия начин на мислене. Бихте могли да довършите изоставените сложни занимания или да решите споровете, помрачаващи личните отношения.

Лъв

Аналитичното ви мислене ще е много силно, но по-интересното е, че решенията ще ви хрумват светкавично и то на подсъзнателно ниво. Ще сте сигурни, че хрумването ви е правилно без да имате обективни доказателства. Приемете го като резултат от натрупания опит и не се съмнявайте в себе си.

Дева

Ще научите чужда тайна, която ще ви подскаже какви са били причините за някои преживени от вас неприятности преди време. Ще установите, че в основата им е конкретна личност. Преди да потърсите реванш, помислете дали наистина го искате.

Везни

Комбинирайте въображението с доза прагматизъм, за да не стигнете до крайности. Фантазията, ако я оставите да ви води, може да ви подлъже и да приемете желанията си за действителност. Сторите ли подобна грешка, трудно ще се справите с последствията.

Скорпион

Ако работата ви е свързана с точни науки, обработване на информация, управление на финанси, то проверявайте резултатите си по-често от обикновено. Разсеяни сте и не е изключено да допуснете грешка. Няма да е фатална, но ще се ядосате.

Стрелец

Подходящ момент да поработите върху себе си. Самопреценката ви ще е изключително точна и, давайки си сметка за обективните изисквания на социалната среда, бихте могли да трансформирате част от схващанията си, които ограничават напредъка ви.

Козирог

Погледът ви върху фактите от всякакво естество е изключително реален, но и изключително критичен. Почти всичко, което ви се случва днес, ще предизвиква недоволство. Ще си направите услуга, ако ограничите контактите. Острите забележки са достатъчен повод за неприятности.

Водолей

Не е препоръчително да подписвате важни документи, свързани с оформянето на юридически дела. Прочетете много внимателно тълкуването на казуса. Вероятно ще се натъкнете на непълноти или неточности, които трябва да бъдат отстранени.

Риби

Настроението ви ще е нестабилно. За минути ще преминавате от едната крайност в другата, от ентусиазъм до меланхолия. Избягвайте контактите с непознати. Може да станете лесна плячка на мошеници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари