IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 септември

8 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не оставяйте недовършени задачи, само защото са ви омръзнали и не ви се занимава с тях. Мобилизирайте се и се постарайте да докарате всичко започнато до финалната права. Не го ли направите, след време може да претърпите материални загуби.

Телец

Въображението ви ще достигне до необичайни висоти. Колкото и да са сложни заниманията ще ви хрумне не само оригинален, но и изключително лесен за изпълнение вариант. Заемете се незабавно, за да разполагате с достатъчно време за обмисляне на детайлите.

Близнаци

Не е препоръчително да насрочвате за днес важни срещи и делови разговори. Почти сигурно е, че няма да стигнете до крайно споразумение, но за сметка на това може да си развалите отношенията по абсолютно незначителен повод.

Рак

Всеки въпрос, с който се занимавате днес ще има поне два отговора и от тях само единият ще е правилен. От особена важност е дали ще го намерите от първия опит или ще са ви нужни няколко на принципа на пробата и грешката. Следвайте интуицията си, а не чужди препоръки.

Лъв

Започнете деня с изпълнението на онези задачи, които ви изглеждат най-химерични и неясни. Ще се справите по-добре, отколкото сте си представяли и ще повярвате в собствените си способности.

Дева

Стремежът към съвършенство понякога ви подтиква към прояви на педантизъм. Ако усетите необяснима раздразнителност и непрекъснато ви се струва, че „нещата не са както трябва“, то занимайте се с окръжаващата ви обстановка. Дори лека промяна на детайли от интериора ще подобри настроението ви.

Везни

Високите естетични изисквания и желание да подредите живота си „като за изложба“ ви мотивират да правите скъпи, но за сметка на това абсолютно ненужни покупки. Въздържайте се от подобни импулсивни действия днес, за да не си навлечете сериозни неприятности с членовете на семейството.

Скорпион

С присъщата си проницателност се опитайте да прецените какво е настроението на събеседниците ви. Част от тях ще са доста враждебни. Ограничете максимално контактите, защото всяка изречена от тях или от вас „неправилна“ дума ще „издигне“ помежду ви стена.

Стрелец

Човек, с когото не сте особено близки ще се нуждае от помощ и ще ви помоли. Не отказвайте, но и не се надявайте на благодарности. Колкото по-малко добрини очаквате в замяна, толкова по-малко ще е разочарованието ви.

Козирог

Неочаквана авария ще ви принуди да се заемете с непланиран ремонт. Колкото по-бързо го започнете, с толкова по-малко разходи ще го направите. Причината е разбираема. Просто ще намерите стоките, които са ви нужни на изгодни цени.

Водолей

Настроението ви ще е неустойчиво. За предпочитане е да прекарате деня в позната обстановка и с познато обкръжение. Всичко ново, дори на пръв поглед да изглежда интригуващо, може да ви зареди с мрачни мисли.

Риби

След като завършите започнатата работа, не бързайте да я представяте за готова. Започнете следващата и след известно време проверете първата. Почти сигурно е, че ще откриете пропуски, но ще разполагате с достатъчно възможности за корекции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари