IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние с частично лунно затъмнение – какво да очаквате?

19 ноември 2021 17 30

Ето на кои 3 знака ще се отрази най-добре

IStockphoto

IStockphoto

Не ни стига отрицателното влияние на ретроградната Венера, ами на 19 ноември ще настъпи пълнолуние с частично лунно затъмнение. То ще премине през стабилния знак Телец и ще стигне до Скорпиона, като също ще предизвика смущения в живота ни.

Луната ще бъде почти изцяло покрита със сянката на Земята, почервенявайки близо 99%. Но освен промяната в цвета, донася със себе си и куп откровения и неприятности.

Пълнолуние и лунно затъмнение – какво да очаквате?

Емоциите и напрежението са изключително високи както на самия ден на пълнолунието, така и в следващите няколко. Макар и с неочаквани обрати, време е да уточним целите си. „Тъй като това лунно затъмнение се придвижва в Телец, неподвижният земен знак, който жадува за сигурност и може да откачи при най-малкия признак на нестабилност, борбата за контрол между тези енергии може да се почувства като бойно поле“, коментира Британи Берингер. Тя обяснява, че луната ще формира аспект на тригон с Плутон, планетата на прераждането. Това ще спомогне за откриването на проблемите, които тласкат представителите на някои зодии назад, като стабилността и материалното ще са най-важни.

Кои зодии ще бъдат засегнати от пълнолунието в най-малка степен?

Близнаци

Лунното затъмнение ще попадне в дома на подсъзнанието на представителите на този знак. Това ще повиши осведомеността им в сфери, които не са физически осезаеми. Те ще насочат вниманието си към неща, които пряко или косвено избягват.

„Това затъмнение служи като нежно напомняне за Близнаците, че нещата не могат да бъдат обработени толкова бързо и имат склонност да останат в тялото, ако не им се обърне необходимото внимание“, казва пред Bustle Исая Алферац, астролог. Тя препоръчва на Близнаците да правят това, от което се нуждаят, да помислят за духовното си израстване и да се грижат повече за себе си.

астрология, зодии,

IStock

Дева

Луната ще промени виждането на хората от тази зодия. Затъмнението се премества във вашия дом на философията, сигнализирайки за това, че е време за изследване и разширяване на мирогледа. От друга страна дава зелена светлина за опознаване на нови светове, обичаи или култури.

„Каквото и да се материализира, зависи изцяло от вас! Може да откриете, че искате да се потопите в книгите за взаимопомощ, до които все още не сте стигнали, или да извадите картите Таро, за да помолите Вселената за насоки относно текущите ви дела. Всичко това е в безопасността на вашето собствено пространство“, казва Алферац.

Козирог

За хората от този знак затъмнението ще е истинско удоволствие. Тоест почти няма да им повлияе негативно. Напротив, ще ги вдъхнови за нови проекти и бизнес начинания. Ето защо, вместо да се притесняват от неуспех, Козирозите е добре да действат.

„Затъмнението може да ви подтикне да поемете творчески проекти, които едва са започнали или все още не са завършени, или да се обградите с компания, за която знаете, че ще ви промени духовно“, казва Алферац. Астрологът препоръчва на Козирозите да инвестират в себе си да заситят своето любопитство и повишат своя потенциал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари