IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

22 ноември 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 22 – 28 ноември

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 22 – 28 ноември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Твърде често ще се сблъсквате с враждебност от страна на околните, което малко или много ще се отрази на самочувствието ви. Отстоявайте позициите си, но без да навлизате в чужда територия. Прекалената упоритост ще отблъсне хората от обичайното ви обкръжение и най-вече тези, с които се познавате от скоро. Силите ви ще са достатъчно, ще ви стигнат за всичко, постарайте се да ги използвате рационално. Не се лишавайте от спорт и физически натоварвания. В края на седмицата предстоят приятни изненади от личен характер.

Телец

Ще успеете да реализирате професионалните си цели и крайният резултат от работата ще се отрази положително на финансовото ви състояние. Служебните пътувания ще са успешни и в повечето случаи безпроблемни. Най-вероятно ще създадете нови делови връзки. От хора, с които вече сте близки, ще получите интересни предложения за съвместна работа. Преди да отговорите, преценете дали общият бизнес няма да навреди на личните отношения. Отстоявайте гледната си точка, но без да проявявате прословутия си инат, особено когато разговорите не са по принципни въпроси.

Близнаци

Началото на седмицата ще е спокойно, може да ви се стори даже скучно, но събитията постепенно ще „набират скорост“. Важните реформи ще засегнат професионалния ви статус. Не е изключено да ви предложат нова, допълнителна работа или да смените позицията с по-интересна, по-перспективна и по-високоплатена. Вроденият ви артистизъм и умение да общувате и да предразполагате към себе си ще разшири сферата ви на влияние. Спазвайте уговорките и изпълнявайте обещанията си, ако не искате да предизвикате грандиозни разправии с близките си.

Рак

Ще има с какво да се похвалите. С проявеното старание, отговорно отношение към работата и умение да взимате компетентни решения ще впечатлите и шефовете, и партньорите си. Не обръщайте внимание на недоброжелателните подмятания на някои колеги. Те просто не могат да преглътнат факта, че сте по-добри от тях. Личните и романтични емоции ще са удовлетворителни. Не се ограничавайте по отношение на контакти и развлечения. Предстоят интересни и перспективни запознанства при това точно на местата, на които най-малко очаквате да се случат.

Лъв

Творческият ви потенциал ще е във възход и ще реализирате напредък в няколко посоки едновременно: в професионалната, финансовата сфера и в уреждането на личните отношения. С присъщите си дипломатични способности ще успеете да прекратите съществуващ към момента спор между ваши приятели, роднини или колеги, който не ви засяга лично, но затруднява комуникацията и напряга обстановката. Приходите ще дойдат предимно от вече завършени дейности. На работното място думата ви ще се чува и останалите участници ще се придържат към препоръките ви. Не отлагайте пътуванията, дори и да са инцидентни.

Дева

Преживяванията ще са разнообразни. По стечение на обстоятелствата ще се наложи да предприемете няколко пътувания още през първите дни на седмицата. Няма да ви е скучно, защото ще сте с подходяща компания, а и ще посетите места, където никога до момента не сте били. Не е изключено да ви предложат работа или временна заетост, за която отдавна си мечтаете. Не отказвайте, дори и да не сте съвсем сигурни във възможностите си. Ако допуснете грешки (което не е изключено) няма да са фатални, но пък ще са ценен опит. Що се отнася до развлеченията, за тях ще се погрижат приятелите ви. От вас ще се изисква само да се съгласите с идеите им и да участвате.

Везни

Първоначално както енергетиката, така и настроението ви ще са нестабилни. За този период е желателно да ограничите контактите и да концентрирате вниманието си върху всяка дейност поединично и специфично. Опитвайки се да „носите няколко дини под една мишница“ е много вероятно да допуснете грешки, които да ви принудят да се занимавате с едно и също нещо няколко пъти. Избягвайте изблиците на откровеност, особено изказвайки мнението си за конкретен човек или събитие. Ще си създадете неприятности. Не прекалявайте с разходите, финансовото ви положение също няма да е на нивото, на което сте свикнали.

Скорпион

Въздействието ви ще е осезаемо и ще успеете да намерите общ език дори с най-мрачните си събеседници. Особено полезен ще се окаже този факт за изпълнението на професионалните ви задачи и то за онези от тях, изискващи нечие разрешение, одобрение, намеса. Тонусът ви също ще е висок и съчетаването на няколко дейности едновременно няма да ви затрудни. Нормално е успехите да повишат самочувствието ви, но в интерес на истината, е по-добре да не говорите за постиженията си, за да не привлечете вниманието на потенциалните си опоненти. Най-приятната изненада ще дойде от човек, когото познавате отскоро или твърде бегло.

Стрелец

Не жертвайте личните си интереси заради чуждите. Някой ще се опита да злоупотреби с добротата, услужливостта, а може би и с доверието ви. Не се втурвайте да помагате на всеки, който ви се е оплакал, че е в беда преди да сте проверили истинността на фактите. Почти сигурно е, че ще става въпрос за манипулация и прехвърляне на отговорности, които не са ви присъщи, като на всичкото отгоре след това може да ви вземат и на подбив. Не е желателно да позволявате на когото и да било да навлиза в личното ви пространство. През втората половина на седмицата е възможно да получите допълнителни приходи, които са ви дължими и идват със закъснение. Не бързайте да ги употребите.

Козирог

Почти ежедневно ще се налага да се справяте с разни затруднения, макар и дребни. Противоречия с колегите, недоразумения с партньорите, пристъпи на недоверие от страна на любимия човек може да ви изпълнят с песимизъм и неувереност в собствените възможности. Не се отказвайте от намеренията си, но и не се опитвайте да ги реализирате на всяка цена. Подходящата тактика в такива моменти е да се адаптирате към обстоятелствата и да се постараете да ги използвате доколкото е възможно. Потърсете утешение в малките радости, както знаете, те са „солта на живота“. В края на седмицата неочаквана среща или посещение ще ви зарадва.

Водолей

Няма да разполагате с достатъчно възможности за разгръщане на въображението си и този факт ще предизвика у вас недоволство. Изпълнението на обичайните ежедневни задачи ще ви отегчава, а когато ви е скучно, ставате раздразнителни. Което пък е достатъчна предпоставка за разправии у дома. В състояние сте да ги предотвратите, отделяйки време за хобито си или за близък контакт с природата. Не го ли направите, ще се вкарате в омагьосаната спирала на собствените си недостатъци и съмнения, от което нищо хубаво не може да се очаква. Общувайте с близките и осъзнайте тревогите им. Със сигурност ще успеете да им подскажете оригинален начин, чрез който да ги преодолеят.

Риби

Започнете периода с конкретна програма и се придържайте към нея. Предстоят интересни събития. Ще можете да съчетаете полезното с приятното, личните с публичните си интереси. Участието в нови проекти ще ви окуражи, а наситените романтични преживявания ще ви вдъхновят. От мрачните мисли и апатията няма да остане и следа. Силите ви са в задоволително количество, но това съвсем не значи, че трябва да ги разпилявате безразборно. Организирайте динамичния си стереотип така, че да разполагате с достатъчно време за почивка, интелектуални занимания, срещи с приятели. Успоредно с това се придържайте стриктно към противоепидемичните мерки, не прекалявайте с тонизиращи и алкохолни напитки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари