IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които харчат най-много пари

25 ноември 2021 17 30

Кои знаци са известни с „широки пръсти“

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всеки от нас има един приятел, който винаги на вечеря поръчва най-скъпото и вкусно ястие, не чака разпродажбите, когато реши да сменя гардероба си и постоянно има някоя нова покупка, с която да ви се похвали.

И ако често сте се чудили как точно става това, при положение, че не е наследник на богата фамилия, понякога отговорът не е толкова рационален.

Има хора, които са известни със своите „широки пръсти“, които живеят така, сякаш няма утрешен ден и това рядко е обвързано с подход към пестене на средства.

Както с всичко друго в нашия живот, астрологията дава отговор на въпроса кои са зодиите, които харчат най-много пари, дори и да не могат да си го позволят.

Ето и топ три на знаците, славещи се с широки пръсти.

1. Везни

Представителите на зодия Везни са едни от знаците, които буквално са способни да изживеят всичко на мига, без дори да помислят за утрешния ден. Планетата, която ги управлява, е Венера и именно това ги кара винаги да бъдат на върха на всяка тенденция. Практичността при тях се изразява в това, че макар и чести, покупките им винаги са качествени. Склонни са да изхарчат всичко, но в никакъв случай няма да е за нещо с компромисни характеристики. Проблемът им е, че правят твърде често тези покупки. Вторият дом на Везните за приходи и финанси се управлява от Марс, който се характеризира с действие и агресия. Макар в живота да са уравновесени, при покупките се откроява изключение от иначе постоянното търсене на баланс във всяка една друга сфера.

2. Риби

Хората от зодия Риби винаги преследват значимите преживявания, които ще останат като вечен спомен. Те са знакът, който е способен да завърши лош ден с истински щурм по магазините и най-добре олицетворяват термина „шопинг терапия“. Това ги успокоява, внася щастие и вълнение. Подобно на Везните, финансовият аспект на Рибите се владее от Марс, което обяснява склонността им да харчат много, много пари. Проблемът тук е, че буквално неусетно, тази зодия е способна да изхарчи всичките си спестявания и дори няма да им мигне окото.

3. Стрелец

Абсолютните романтици и мечтатели са способни да изхарчат много, много пари, особено ако покупките и самото действие на пазаруването ще стимулира ума им. Те са по-склонни да изхарчат всичко което имат за изживявания, а не за материални неща. Биха си купили билет веднага до далечна дестинация, за да видят нещо екзотично и не биха пресметнали колко струва вечерята в най-известния ресторант. Ключовото при Стрелците е, че те все пак приоритизират сигурността – харчат много, но и винаги се стремят да изкарват повече.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари