IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които изпадат в най-голяма паника в трудни времена

8 декември 2021 17 30

Разберете кои са знаците, които са най-уязвими от хаоса в заобикалящата ги среда

Istock

Istock

Последните две години и половина са трудни за хората от целия свят – пандемия, ограничения, финансови проблеми, протести, разделение и т. н. Не може да се отрече, че живеем в трудни времена, но тази ситуация е още по-сложна за хората, които най-лесно изпадат в паника.
А ето и кои са 5-те зодии, които са най-уязвими от хаоса и стреса в заобикалящата ги среда:

Риби

Типичните Риби са много чувствителни. Следователно не е изненада, че те постоянно се паникьосват от почти всичко малко по-сложно в живота си. Те имат навика да се плашат и стресират от твърде много неща, включително и от собствените си действия и затова постоянно премислят всичко. Те често живеят „на ръба“ и много рядко залагат на разума и логиката, а по-скоро действат емоционално, особено когато са поставени под напрежение.

Дева

Девата е свръхмислителят и перфекционистът в зодиака. Тези две качества носят на хората от този знак силни стрес и паника, че нещо може да се обърка. Трудолюбивата Дева обикновено е измислила цялата ситуация в главата си и проблемът възниква, когато нещата не вървят по план. Този земен знак започва да изпада в ужас, когато изглежда, че нещата излизат извън неговия контрол. А и Девата има вродената способност да придава тежест на най-незначителните детайли, което допълнително влошава нещата.

Лъв

Известно е, че огнените хора от зодия Лъв умеят да поемат отговорност за ситуациите, особено когато изглежда, че нещата излизат извън контрол. Въпреки че в повечето случаи Лъвът успява да се справи с хаоса, все пак той започва да губи съня си, когато в живота му има силно напрежение. Лъвът е най-стресиран и паникьосан от факта, че може да не успее да се справи сам с трудната ситуация и да му се наложи да моли за помощ – нещо, което егото му не приема. В резултат на това, Лъвът започва да излъчва тиха паника почти през цялото време.

Близнаци

Близнаците са класически пример за това какво се случва, когато анализирате твърде много емоциите си. Тъй като този въздушен знак по принцип е известен със своето неспокойно поведение, той не си дава сметка колко хаотично и истерично започва да се държи понякога. Немного хора знаят това, но повечето Близнаци са класически свръханализатори и обичат да преувеличават събитията в живота си, и добрите, и лошите. В резултат на това, колкото и да се опитват да изглеждат безгрижни, Близнаците всъщност са доста угрижени и все за нещо се притесняват.

Овен

Не се заблуждавайте от сдържаното и хладнокръвно поведение на Овена! Във всеки един момент хората от този знак могат да изригнат като вулкан. Техният мозък непрекъснато „бръмчи“ от милион мисли за това какво може да се обърка в живота им. Въпреки че е една от най-напрегнатите зодии, Овенът все пак може да намери решение на проблемите си. Най-основната му пречка е, че обича да хиперболизира трудностите в главата си, подобно на Близнаците, тоест прави ги да изглеждат много по-лоши, отколкото са в действителност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари