IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям за пеенето с Тейлър Суифт и любимата песен на принцеса Даяна

8 декември 2021 11 00

Херцогът споделя детайли от личния си живот

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Уилям изненадващо реши да сподели с целия свят детайли от личния си живот.

В специалния епизод на предаването Time to Walk, чиято премиера бе на шести декември, херцогът разкрива за любимата песен на принцеса Даяна, сутрешната рутина с децата му принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот, какво е да се качиш на сцената заедно с Тейлър Суифт и Бон Джоуви и за коледните си спомени като дете.

Предаването Time to Walk събира на едно място лични истории от влиятелни хора, с които се цели вдъхновяването на повече хора да излязат и да се разходят. Името е игра на думи, тъй като „time to walk“ означава „време за разходка“, а интервюираните ще направят своеобразна разходка из живота си, разказвайки за най-любимите си моменти от миналото и настоящето.

Така принц Уилям се завърна в детството си, за да сподели някои от коледните спомени, които е направил в Сандрингам, когато е гостувал на баба си кралица Елизабет II. По време на Коледа цялото кралско семейство присъства на специална литургия в църквата „Света Мария Магдалина“, а вечерта на Уилям завършва в Анмер, където той и Кейт Мидълтън имат къща.

По време на Time to Walk херцогът разхожда зрителите из Сандрингам, показвайки църквата, в която се правят коледните литургии. „Тук може да видите големи борове, които са много тясно свързани с тази част на Норфолк. Обичам миризмата на бор през зимата. Много е успокояваща“, казва той. Допълва, че семейството му е минавало доста пъти покрай тези борове.

Уилям разкрива, че му е било доста трудно да настига възрастните, защото все още е бил малък и не можел да ходи с толкова бързи крачки като тях. „Дядо ми вървеше много бързо и това създаваше огромно разстояние между него и всички останали. Знаете ли, мисля, че с времето все повече се привързвам към тези спомени“, казва още той.

Стигайки до църквата, херцогът обяснява, че вътре хората седят един срещу друг, което е било огромно забавление за него и братовчедите му. „Много трудно устоявахме на смеха. Често се усмихвахме един на друг, но за щастие, никой не снимаше в този момент. Можеш да се измъкнеш с това поведение, защото е Коледа и имаш право да се забавляваш“.

В момента Уилям и Кейт водят собствените си деца на коледната служба, но херцогът не разкрива дали принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот се забавляват по същия начин като него. Все пак той сподели за сутрешната му рутина с тримата наследници.

„В повечето сутрини има огромен спор между Шарлот и Джордж относно коя песен да се пусне. И затова сега трябва всеки ден да редувам желанията и на двамата“, казва Уилям. Една от песните, които децата обичат, е на Шакира „Waka, Waka“ заради възможността за танцуване. Шарлот, която ходи на уроци по балет, не пропуска случая да покаже какво е научила в залата и използва кухнята като своя танцова сцена.

Що се отнася до музиката, Уилям се завърна назад в миналото, за да разкрие и коя е била любимата песен на майка му – покойната принцеса Даяна. Тя често е водила синовете си сама до училището им и е използвала музиката като начин да успокои нервността им.

„Когато бях по-малък, с Хари ходихме в пансион. Майка ни пускаше всякакви песни, за да може да ни успокои и да ни разсее от факта, че отново се разделяме. Една от песните, която се е забила в главата ми и я помня до днес, е „The Best“ на Тина Търнър. Слушането и пеенето ѝ винаги ги чувствах като истински семеен момент“, разказва херцогът. Даяна също се е включвала в пеенето, както и полицаят, който се е возил с тях за защита.

Музиката не спирала докато момчетата не слязат от колата. Уилям признава, че тактиката на Даяна да разсейва момчетата си с музика е проработила. Самият той за малко е забравял за реалността и се е потапял изцяло в песните и пеенето с цяло гърло. „Когато слушам песента на Тина Търнър сега, винаги се връщам в онази кола и това ми носи много спомени за мама“.

Даяна Getty

Снимка: Getty Images

Въпреки че се е наслаждавал да пее в семейния автомобил, Уилям не е готов да показва таланта си пред целия свят. Той разкрива, че е бил доста притеснен, когато се е качил на сцената заедно с Тейлър Суифт и Бон Джоуви по време на събитие в замъка Кенсингтън през 2013 година. Херцогът споделя, че е бил впечатлен от факта, че седи между две музикални звезди и дори е имал възможността да гледа на живо как Джоуви изпълнява песента си Livin on a Prayer.

Мислейки си, че вечерта му ще се състои само от среща с известни личности и разговори със стари приятели, Уилям спокойно изчакал сервирането на вечерята. Нещата обаче се променят, когато до него сяда Тейлър Суифт, която слага ръка на рамото му, поглежда го в очите и му предлага да пеят заедно.

„И до днес не знам какво ме обзе. Сериозно, дори сега се мръщя, когато се гледам и не знам защо се съгласих. Но честно казано, ако Тейлър Суифт те погледне в очите, докосне ръката ти и ти каже да тръгнеш с нея, ти тръгваш с нея като кученце“, разказва принцът. Той се качва на сцената, където чак по средата на изпълнението осъзнава какво се случва. Тогава осъзнава, че не знае думите на Livin on a Prayer.

Уилям, Тейлър

Снимка: Getty Images

Въпреки неговите лоши спомени, Уилям споделя, че присъстващите в залата много са харесали изненадващото му изпълнение. „Затова се опитах да си спомня някои от думите и да пея колкото се може по-добре. Чувствах се като лебед, който на повърхността изглежда грациозно, но под водата краката му работят с пълна сила, за да му помогнат да избяга“, казва още херцогът.

Принц Уилям решава да участва в Time to Walk, след като е бил впечатлен от идеята на предаването. Сега той се опитва да промотира грижата за психичното здраве и благополучие. По време на епизода той говори за важността да поддържаме здрава психика, нуждата да слушаме другите и да вдъхновяваме хората около нас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари