IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп: Каква ще бъде 2022 г. за зодия Лъв?

24 декември 2021 19 30

Вижте своята годишна прогноза

Снимка: Pixabay

През 2022 г. Лъвовете ги очаква глътка свеж въздух, обещаващи начинания и благоприятни промени в личните отношения и финансите. Развитието на събитията ще се забави леко, но ще има много приятни изненади в сферата на работата и личния живот.

Най-добрият начин да изживеете една красива година е да бъдете себе си, да сте активни, заинтересувани и любящи към противоположния пол.

За да не прегорите на работа, редувайте дейността с почивка и се научете да превключвате вниманието си. Новата година ще бъде преходен етап в живота за Лъва. В същото време някои Лъвове ще могат да се насладят на дванадесет безоблачни месеца и значително да подобрят живота си. Тези от тях, които не са мързеливи и поемат рискове, ще постигнат успех във взаимоотношенията с колеги, ръководство и бизнес партньори и ще сключат няколко изгодни сделки.
Смяната на работата ще бъде най-успешна за родените между 10 и 19 август.

Уран ще накара Лъва да се освободи от лидерството. Това ще доведе до стартиране на собствен бизнес. За мнозина това ще бъде любимо хоби, което ще започне да носи доходи. Някои ще добият знания в нова професия и ще започнат да печелят повече.

Годината ще донесе положителни промени в личните отношения. Ще имат повече доверие, благодарност, общи планове и перспективи. За да бъдете винаги в хармония с партньора си, говорете по-често от сърце, не се страхувайте да се отворите и да покажете душата си. Добрата преценка и спокойствието могат да помогнат за подобряване на отношенията с роднините и с близките членове на семейството.

Състоянието на здравето ще бъде отлично, енергията – над ръба, но не забравяйте за почивката, правилно разпределете физическите ресурси, следете здравето си.

Работа

За да бъде успешна годината, Лъвът не трябва да се страхува да се захване с няколко неща наведнъж – всичко ще се получи. Основното нещо е да съставите план и ясно да следвате всяка негова точка. В началото на лятото могат да възникнат стресови ситуации на работното място, а през втората половина на годината представителите на знака трябва да обърнат малко повече внимание на саморазвитието.

Пари

Като цяло годината ще бъде успешна и спокойна, но Лъвът не трябва да пилее пари – спестяванията могат да бъдат полезни по всяко време. Звездите също съветват представителите на знака да не говорят много за доходите си – около вас ще има немалко недоброжелатели.

Любов

Лъвовете в годината на Тигъра активно ще погледнат назад към миналото си и ще разрешат стари романтични проблеми. Според астролозите няма да имате големи промени в личния си живот. Лъвът обаче трябва да вземе предвид, че връзката, която започва през лятото, едва ли ще бъде дългосрочна и сериозна.

Семейните Лъвове трябва да се подготвят за не особено приятни изненади – от дребни неприятности до сериозни проблеми в отношенията. Ако представителите на знака успеят да преодолеят труден период в отношенията със своята сродна душа, покровителят на годината със сигурност ще оцени тези усилия.

Лъвовете ще могат да хванат вълната на късмета в началото на годината. Важно е да реагирате бързо на смяната на обстановката, за да осигурите успех във всички области на живота. Астролозите препоръчват да внимавате с любовта към човека до вас, да не засегнете отношенията с близките.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 2 години )
lavaa sam optedelya vraskite si a ne na nekoi ce mu se iska sam sazdava i sam gi ostavya tova zavi si samo samiya nego a ne ot vas a nekoi ako sa resili zapovyadaite patista mnogo
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 2 години )
anonimen ( преди 2 години )
zapomni kgato neko se nalaga na lava lava varsi nesta tocno obratnoto a ne kato vi se iska na vas ne ste hora koito ste komanvate sam se opravyame i si varvim napred po svoi naciin a ne kato vie opisvate celuvki veseli praznici nemojes da promenis 50 hodisen harakter zapomni ako toi sam ne resi da go napravii
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 2 години )
absolutno obratno ste stori lava na vasite opisaniya ne poznahte ha ha
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар