IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири зодии, които ще срещнат любовта през това лято

1 май 2022 19 30

Вижте кои са те

Снимка: Istock

Планетата на любовта Венера през 2022 г. излиза от ретроградната си фаза и навлиза в период, наречен директно движение. В тази връзка отделните знаци на зодиака могат да разчитат на интересни познанства, а за някои късметът в любовната сфера ще се усмихне двойно.

Козирог

Лятното време е най-благоприятното време за намиране на постоянство в любовта. Позицията на Венера по всякакъв начин ще допринесе за установяването на личния живот – запознанството с потенциален партньор ще бъде неизбежно. Сигурно ще е неочаквана среща с чужденец или познат, който се е преместил да живее в чужбина. Козирозите са скептични към връзките от дълги разстояния, но годината на Тигъра ще ги научи да се примиряват с това. Полетите един до друг през уикендите скоро могат да се превърнат в силен съюз на двама влюбени.

Близнаци

До края на юни Близнаците ще очакват истински прилив на ярки емоции в любовната сфера, когато ще има съвпад на Венера с Уран в този знак. Бъдете готови за факта, че от Купидон ще полети стрела на любовта – имате всички шансове да бъдете напълно погълнати от това чувство. Онези представители на знака, които отказват да повярват в любовта от пръв поглед, ще стигнат до обратното убеждение. Но звездите не ви съветват да бързате. Насладете се на момента, опознайте партньора си по-добре, изучете навиците му и помислете дали споделяте неговите възгледи за живота? Ако отговорът е да, тогава действайте смело и решително.

Рак

От 18 юли до 11 август Венера ще бъде във вашия знак, което означава, че имате всички шансове да подобрите личния си живот! Самотните Раци ги очаква невероятно любовно приключение, което може да започне с празничен романс. Да, на пръв поглед може да изглежда, че приказката на брега си остава там, но не и във вашия случай. Отношенията с противоположния пол ще се развиват бързо. Ако Ракът се опита и полага усилия да изгради сериозна връзка, лекият флирт и ненатрапчивата романтика ще прераснат в силна и обещаваща връзка.

Лъв

Лъвовете също могат да разчитат на подкрепата на планетата на любовта Венера. Успоредно с това в живота ви ще се намеси друга планета – Юпитер (известна като „носеща щастие“). Това ще бъде щастлив период в живота на Лъвовете, който ще донесе много интересни и смислени запознанства. Съвети от звездите: излизайте по-често, не отказвайте да посещавате събития, проявявайте интерес към противоположния пол, ходете на срещи. Основната задача е да не седите вкъщи. Не трябва да чакате и да се надявате, че самият човек ще дойде в къщата ви, въпреки че не може да се изключи такъв подарък от съдбата. Внимавайте обаче, много от вас може да се объркат от скъпи подаръци и изкусителни предложения, а зад всичко това може да се крият неразумни намерения.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
stranno......mnogo stranno. a moia goliam liubim blizi , kogoto obojavam ? toi ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар