IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за май – какво да очаквате?

4 май 2022 17 30

Астрологична прогноза за следващите 30 дни

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе петият месец от 2022 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате.

Овен

Поредица важни астрологични събития ще се случат в предстоящия период. На 02.05 Венера преминава в във вашия знак. Присъствието ѝ там ще създаде напрежение в сферата на личните и делови отношения. На 11.05 е ингресията на Юпитер. Подходящо е да се създава нов или да се разшири съществуващия бизнес, както и за укрепване на международните отношения. На 25.05 Марс навлиза в Овен, където е и управител. На преден план ще излязат теми, чието начало е започнало през април и е много вероятно те благополучно да бъдат довършени. На 29.05 е съединението на Марс с Юпитер. Подходящ момент за трансформации с дългосрочен ефект.

Телец

На 12.05 ще се осъществи съединение на Слънцето със Северния възел, който е фиктивна точка, символизираща бъдещето. Обстоятелствата ще са благоприятни за дейности в полза на обществото или на хора, с които сте свързани. Всичко направено за другите ще се върне към вас многократно. На 23.05 ретро Меркурий се завръща обратно в Телец. С особена важност ще се окаже решаването на финансови задачи. От всяка ситуация ще можете да излезете, ако не с печалба, то поне без загуба. На 28.05 Венера навлиза в Телец, където е в позицията на управител. Обстоятелствата ще са благоприятни за уреждане на имуществени въпроси от личен характер и уточняване детайлите по делови сделки.

Близнаци

На 09.05 Меркурий преминава в ретроградна форма на движение. Тази дата е средна точка между затъмненията и може да се случат непредсказуеми обрати, кардинални промени. Ориентирайте се към дейности, за които към момента не ви е останало време. На 21.05 Слънцето навлиза във вашия знак и се съединява с ретро Меркурий. Обстоятелствата ще ви принудят да се отклоните от динамичния си стереотип, да направите анализ на постигнатото и да го сравните с първоначалните цели. Не е изключено да изпитате недоволство от самите себе си. Новолунието на 30.05 е най-подходящият момент, в който можете да покажете на какво сте способни, да отстоите интересите си и да възстановите загубени преди време позиции, ако има такива.

Рак

Обстоятелствата ще са динамични и твърде често ще сте на крачка от осъществяването на проект, който отдавна замисляте. Периодът между 03 и 08.05 е подходящ за решаване на финансови, имуществени въпроси, намиране на спонсори и покровители. По време на Лунното затъмнение ще намерите сигурен начин за съхраняване на свои лични тайни, в които не желаете никой да наднича. Преодолейте консерватизма си и се освободете от всичко старо, което ви пречи и ви връща назад.

Лъв

Енергетиката ви ще е стабилна и единствената ви задача ще е да я ориентирате в правилната посока. Желанието ви да реализирате замислите си колкото е възможно по-бързо няма да се осъществи и този факт може да предизвика раздразнение. Не си го изкарвайте на околните или на най-близките си, те не са виновни. В периода 19-20.05 събитията ще се развиват по-бавно. Преживявания от миналото ще напомнят за себе си. Ще разполагате с благоприятна възможност за коригиране на някои грешки и обръщане на събитията във ваша полза. Ще изградите здрав фундамент за дейности, от които ще получите резултат в средата на лятото.

Дева

Едно от нещата, което може истински и дълбоко да ви обезпокои, това е липсата на логична връзка и предвидимост на обстоятелствата. Ако непрекъснато се налага да променяте графика си, започвате да се чувствате несигурни и неудовлетворени от направеното. Често ще сте принудени да намалявате темпото и да изчаквате промяна на обстановката, което ни най-малко няма да ви харесва. Опитът ви да се състезавате с времето обаче няма да доведе до нищо добро, така че във ваш интерес е да приемете случващото се спокойно, разумно и с ясното съзнание, че е временно.

Везни

Изпитанията, с които ще се наложи да се справите ще са предимно на емоционално ниво. Твърде често ще трябва да преодолявате обективни затруднения, предизвикани от субективен фактор. Усещането за безсилие ще повишава подсъзнателните ви страхове и съмнения. По независещи от вас или партньорите ви причини ще отпадат срещи, ще се отлагат пътувания, ще се променят потвърдени вече споразумения и съгласувани проекти, повторно ще се коментират и коригират договори, които са били на крачка от окончателното си одобрение. Преценявайте внимателно ситуацията, в която се намирате и ако е възможно да отложите важните решения до следващия месец, то направете го и влагайте сили само в текущите задължения.

Скорпион

Периодът ще е наситен със събития, ориентирани предимно към реорганизация на работата, разпределение на ресурсите, а може би и промяна на структурната схема на работното ви място. От особено значение за представителите на вашия знак е Лунното затъмнение, което ще се случи на 16.05. То ще затвори т. нар. „коридор на затъмненията“, но влиянието му ще се усеща поне още половин година, до есенния „коридор на затъмненията“. След като събитието премине до вас ще достигне важна информация, осветляваща поредица факти, от които зависят решенията ви. Може да ви хрумнат промени, засягащи бизнеса или професионалния ви статус, но е по-добре да не бързате да ги реализирате. Направете първата крачка тогава, когато сте сигурни, че сте изяснили всички детайли и сте минимизирали риска.

Стрелец

Едно от най-силните ви качества е умението да формулирате вижданията си. Ще ви направи впечатление, че околните мълчаливо или не, се противопоставят на всички ваши инициативи. Различният им начин на мислене ще ви подейства стимулиращо. Ще се сетите как да избегнете участието им и да реализирате замислите си самостоятелно. Положителният резултат от подобна ситуация е, че ще можете ясно да определите кой ви подкрепя и кой умишлено ви създава спънки. При уговаряне на сделки се опитайте да видите „обратната страна на медала“. Не е нужно да сте съгласни с чуждото мнение или да го приемете. Същественото в случая е да си обясните мотивите за отстояването на каквато и да било позиция.

Козирог

Партньорските отношения, съвместни инициативи или вътрешните връзки в неформални групи, в които участвате може изведнъж да бъдат помрачени и опорочени от противоречия, различия в принципите, интриги и други умишлено провокирани конфликти. Желанието ви да изгладите разногласията може да се натъкне на силно противопоставяне от страна на повечето останали участници. Не се отказвайте. На 25-26.05 Меркурий ще е в тригон с Плутон и обстоятелствата ще са благоприятни за осъществяване на стремежите ви. Подхождайте индивидуално към всеки един от засегнатите, определете общите цели, адаптирайте ги към личните им възможности. Ще постигнете достатъчно висока степен на разбиране, позволяваща коригиране на поведението и обединяване на силите.

Водолей

В началото на месеца затрудненията ще са повече, отколкото сте предполагали. Съобразете действията си с условията, пестете си силите и се занимавайте предимно с подготвяне на процесите. Ще е нужно време за налучкване на правилната посока. До 15 май е възможно да повторите стари грешки или да съжалите, че не сте се възползвали от съществуващи преди време възможности. Излишно е да се обвинявате, няма как да върнете времето назад. През втората половина на месеца социалните ви и международни контакти ще са интензивни. Със сигурност ще наваксате пропуснатото. Ще възстановите отдавна прекъснати стари връзки. Не е изключено една от тях да е любовна.

Риби

Със сигурност няма да скучаете. Изненадите в по-голямата си част ще са свързани с личния ви живот. Партньорите може да ви озадачат с решенията си, но не се опитвайте да им въздействате. Избягвайте пристъпите на нетърпение и проявите на излишно високо самочувствие. Не само няма да спечелите симпатии, но може да си създадете и потенциални врагове. На 18.05 Марс и Нептун ще се съединят във вашия знак. Аспект, създаващ благоприятен фон за реализация на кардинални и дългосрочни промени. Излъчването, магнетизмът и интуицията ви ще се усилят. Подсъзнателни импулси ще ви насочват към правилните решения, а резултатите преобладаващо ще са непредсказуеми, но напълно удовлетворителни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари