IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов, късмет... Какво да очаквате тази седмица?

3 май 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 2 – 8 май

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 2 – 8 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

Овен

Водещо събитие е навлизането на Венера във вашия знак, където тя ще остане до 28.05. Ще успеете да реализирате замислите си, стига да не са твърде амбициозни. Деловите пътувания основно ще са свързани с организиране на доставки или провеждане на консултации. Бързо ще трябва да решите неотложни въпроси, засягащи финанси, имоти, осигуряване на спонсори, намиране на сътрудници. Не е изключено да разполагате с благоприятни условия за промяна на местоживеенето, жилището или семейното си положение.

Телец

Събитията често ще са непредсказуеми, предизвикващи тревожност. Усещането за несигурност ще се отразява негативно на емоционалното ви състояние и на моменти ще засенчва прагматичната ви мисъл. Постарайте се да не реагирате твърде остро на отправените към вас забележки, да оцените обективността им и ако се налага, да се съобразите с тях. Приемете, че те за вас са ценен опит, а сложните ситуации ви зареждат с решителност, изострят логиката и помагат на напредъка ви.

Близнаци

Стремежът към независимост и упоритото отстояване на личните виждания ще се отрази на взаимоотношенията и то не по най-добрия начин. Доста често ще попадате в критични или опасни ситуации, обаче ефектът от тях ще е положителен. Почти ежедневно ще присъствате на странни случки, които теоретически няма как да предвидите. Нов човек ще навлезе в живота ви. Контактите с него ще се отразят на начина ви на мислене и дълбоко ще ви развълнуват.

Рак

На преден план ще излезе решаването на влачещи се от доста време финансови въпроси. Обстановката ще е несигурна и почти непрекъснато ще имате усещането, че „над главата ви виси дамоклев меч“, особено ако сте извън страната. Ще се справите с всички затруднения, ако действате самостоятелно. Мобилизирайте се и ще напреднете бързо, независимо от мащаба на препятствията, които се налага да преодолявате. В края на периода може да осъзнаете, че част от преживяванията ви са били същите, които са се случили на вашите родители.

Лъв

Съобразявайте се с обстоятелствата и бъдете готови да реагирате гъвкаво, защото ще се налага да променяте плановете си заради външна, при това абсолютно умишлена, намеса на субективен фактор. Наблюдавайте внимателно поведението на хората от обичайното си обкръжение. Попадайки в критични обстоятелства всеки от тях ще покаже истинското си лице, а вие ще направите за себе си важни заключения. Благодарение на тях ще се справите със стари проблеми, ще усвоите нова информация и ще разширите влиянието си. Опитайте да се освободите от всичко старо под формата на навици и връзки, което пречи на напредъка ви.

Дева

Творческият ви потенциал е необичайно силен. Под влиянието на нови запознанства и странни събития ще ви хрумнат оригинални варианти за изпълнение на текущите задачи. Част от преживяванията ще усетите като дежавю, но пък ще знаете как да реагирате, за да избегнете грешки, допуснати в миналото. Личните отношения ще се развиват стремително и са възможни обрати, разкриващи причината за съществуващите противоречия. Въздържайте се от разговори, целящи изясняване на позициите, няма да доведат до нищо добро. Обмисляйте задълбочено решенията си и не се надявайте на бързи резултати.

Везни

Обстоятелствата ще са нестабилни и на моменти задълженията ви ще нарастват с шеметна скорост. Присъщите ви импулсивност, идеализъм и непрактичност ще ви подтикнат да изразходвате за избрана от вас конкретна дейност много повече енергия и ресурси, отколкото са необходими, а съвсем скоро след това въпросното занимание може да ви се стори губещо и безинтересно. Ограничете контактите до хора, които познавате добре, защото не е изключено да попаднете под влиянието на користна личност, целяща да ви използва. Професионалните проблеми вероятно ще са свързани с международните ви отношения и задгранични партньори.

Скорпион

Предстоят промени в повечето житейски сфери и те при това ще са положителни. Ще разполагате с удобни възможности за разкриване на творческите си виждания и за подреждане на приоритетите. Обръщайте внимание на детайлите и не се подвеждайте по предложения за участие в проекти с неясна цел и мъгляв резултат. Обстановката на моменти ще е напрегната поради необмислените действия на част от участниците. Реагирайте логично, в състояние сте да овладеете ситуацията и да въдворите обичайното спокойствие. Проявете разбиране към грижите на близките си и предложете съдействие. Всяка оказана от вас помощ ще ви се компенсира многократно.

Стрелец

Няма да се наложи да преодолявате сериозни препятствия и ще реализирате практически всичките си замисли, но само ако успеете оптимално да комбинирате интелектуалните, материалните и физическите си ресурси. Каквито и да са обстоятелствата ще успеете да „се измъкнете сухи от водата“ благодарение на точната и навременна намеса на партньорите си, които винаги ще са на ваша страна. Вдъхновяващите изненади ще засегнат предимно личните отношения. Съществуваща връзка ще придобие нов облик, а мимолетно запознанство ще се трансформира в стабилно сътрудничество.

Козирог

Изненадваща поява на човек, който непрекъснато ви се противопоставя и ви противоречи, ще ви стимулира да предприемете някакви промени в динамичния си стереотип, поведението, навиците си, които до момента са ви карали да се чувствате сигурно и в безопасност. След като го направите, може да ви се стори, че хората реагират на събитията твърде бавно, че са нерешителни, прекалено дълго обмислят всяка своя крачка. Между вас и заобикалящите ви може да изникнат разногласия, но те в крайна сметка ще ви помогнат да осъзнаете индивидуалните потребности на всеки един от участниците и да им помогнете да обединят целите си в едно общо цяло.

Водолей

Затрудненията, доколкото ги има, ще са свързани с партньорските отношения. Те изведнъж може да се окажат арена за размяна на противоположни възгледи, предизвикващи остри конфликти. Използвайте всяка възможност за изява в професионалната, творческата, технологичната и социалната области. Противоречията между околните ще ви стимулират да формулирате убедително собствените си позиции. Действията ви ще улеснят комуникацията и ще подпомогнат обединяването на различните мнения в едно общо цяло. В каквато и спорна ситуация да бъдете въвлечени, тя ще завърши за вас благополучно.

Риби

Появата на сериозно количество неотложни задачи ще ви принуди да промените приоритетите, макар и временно. При уговаряне на сделки, особено с нови партньори, се старайте да преценявате условията мащабно, в перспектива и от различни гледни точки. Под влияние на конюнктурни промени ще се наложи да замразите частично или да прекратите изцяло вече започнат проект, установявайки че ползата от него на този етап е минимална или изобщо липсва такава. От друга страна, изпълнявайки текущите задачи, не е изключено да се натъкнете на „подводни камъни“. Мобилизирайте се и си осигурете надеждни сътрудници, с чието съдействие ще достигнете до набелязаните крайни резултати. Без никакво съмнение ще успеете да постигнете стабилност във всички набелязани направления, но само с решителност и инициатива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари