IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен хороскоп за 30 май

30 май 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден?

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не прекалявайте с физическите натоварвания. Съществуват предпоставки за травми, които можете да предотвратите, но ако все пак ги допуснете, възстановяването ще е продължително.

Телец

Неочаквано ще се появи възможност да присъствате на краткотрайна форма на обучение – семинар, конференция, инициатива по обмяна на опит. Не я пропускайте. Дори да не научите нищо ново, ще създадете полезни връзки.

Близнаци

Новолунието във вашия знак е сигнал за начало на нова дейност или проект с интелектуална насоченост. Съществено условие за успешния край е да прецените обективно финансовите си ресурси.

Рак

Идеите ви ще са повече от времето, с което разполагате, за да ги осъзнаете. Отделете малко време и си направете труда да ги запишете, па макар и с по едно изречение. След време ще имате подходящи условия да ги доразвиете.

Лъв

Контактите ще са интензивни, може би леко изтощителни, но пък удобни, за да представите портфолиото си пред подходяща публика. Не пропускайте възможността. Може да не си осигурите спонсори, но при всички случаи ще спечелите привърженици.

Дева

Преглеждайте регулярно съобщенията в електронната си поща. Не е изключено да получите съобщение за глоба, наказание или друг вид нередност, към която нямате отношение, но има срок за изпълнение. Реагирайте незабавно, за да не ви санкционират за чужди грешки.

Везни

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се запознаете с нов човек. Професионалните ви интереси ще са доста сходни и подсказващи стабилно делово сътрудничество. За да го осигурите, не трябва да смесвате типа на отношенията.

Скорпион

Критичните ситуации ще са свързани с хора от най-близкото ви обкръжение. Ще се наложи да се намесите решително, за да предотвратите сериозна неприятност.

Стрелец

Почти непрекъснато ще оставате с впечатлението, че вие и събеседниците ви говорите на различни езици. За предпочитане е да избегнете споровете, дори и да разполагате с неоспорими аргументи. Те все още не са готови да ги осъзнаят в дълбочина.

Козирог

Изразявайте мнението си ясно и недвусмислено по време на делови разговори. Не подписвайте никакви важни документи с дългосрочно действие, ако не сте убедени, че както вие сте разбрали правилно събеседниците си, така и те – вас.

Водолей

Необходимостта да се справите с трудна ситуация ще ви подскаже, че е добре да потърсите съдействието на стар приятел. Направете го. Не само ще ви помогне, но и ще възстановите връзка, която винаги ви е била полезна.

Риби

Не се разсейвайте при попълване на документи. Проверявайте няколко пъти както данните, които вие вписвате, така и тези, които ползвате от други източници. Понякога незначителна грешка се превръща в огромен проблем и то не защото не може да се коригира, а защото корекцията е свързана със сериозни усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари