IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири зодии, на които можете да вярвате безрезервно

13 август 2022 19 30

Те никога няма да ви подведат

Снимка: Istock

Има знаци на зодиака, които попадат в категорията на фиксираните - те се отличават с надеждност, преданост и вярност.

Фиксираните знаци на зодиака са Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Стереотипите, които идват на ум във връзка с тези знаци - че са упорити, решителни, имат собствено мнение и са уверени в себе си.

Телец

Това е първият фиксиран знак на зодиака, средният знак на пролетта и принадлежи към елемента Земя. Телецът, управляван от Венера, представлява всичко, което е красиво и изобилно, включително удоволствията от живота като храна и лукс. От всички четири фиксирани знака, Телецът е склонен да отдава най-голямо значение на материалния свят. Те са много трудолюбиви и целеустремени, ще направят всичко възможно, за да постигнат целта. Поради непоклатимия си земен елемент, те са известни като най-упоритите от всички зодии.

Лъв

Той е фиксиран знак на лятото и поддържа енергията на огнената стихия. Лъвът управлява всичко, което идва от искрата на вътрешния дух, включително страст, себеизразяване и творчество. Подобно на своя елемент огън и Слънцето, което управлява техния знак, Лъвовете са много страстни, изразителни и създадени да бъдат лидери. Лъвовете са щедри и са склонни да защитават хората в живота си. Тяхната фиксирана енергия се проявява в непоклатима вярност.

Скорпион

Скорпионът, фиксираният знак на есента, управлява всичко, което идва от интуитивната и емоционалната сфера, както подобава на водния елемент. Това включва въображение, емоции, дълбоките мистерии на живота и интуиция. Поради това Скорпионите са по-склонни към самота. Те имат уникален поглед върху света и са склонни да виждат неща, които другите пропускат. Ако Скорпионът има собствено мнение за нещо или някого, безполезно е да се опитвате да го убедите.

Водолей

Той е фиксираният знак на зимата и представител на групата на елементите на въздуха. Водолеят управлява всичко, което идва от ума, включително идеи, перспективи, иновации, реорганизация на съществуващи структури и уважително общуване с тези, които се различават от тях във възгледите си. Подобно на Скорпионите, Водолеите са склонни да имат много силни вярвания и имат умение да изразяват тези убеждения по начин, който да бъде чут. Те също са много решителни. Ако има кауза, в която вярват, те ще се борят за нея, независимо от пречките.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 1 година )
На водолея да вярваме?! Are you kidding me?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар